Lifestyle|19.07.2021 15:46

Τόλης Βοσκόπουλος: Η πρώτη αντίδραση από την Άντζελα Γκερέκου

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο Facebook αντέδρασε η Άντζελα Γκερέκου στα συλλυπητήρια που τής εύχονται χιλιάδες άνθρωποι, από την ώρα που έγινε γνωστή η είδηση για τον θάνατο του συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου. Η σύζυγος του θρύλου του ελληνικού τραγουδιού, έγραψε ένα λιτό και άμεσο «Σάς ευχαριστώ» στη σελίδα της.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσηςΤόλης Βοσκόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα» του τραγουδιού

25 χρόνια γάμου με την Άντζελα Γκερέκου

Ο Τόλης είχε κάνει τέσσερις γάμους, ενώ στην ιστορία έχει μείνει το ειδύλλιο του με την τραγουδίστρια Δούκισσα της οποίας ήταν μουσικός και παρτενέρ της, αλλά και με τη Ζωή Λάσκαρη με την οποία έπαιξαν μαζί στο θρυλικό μιούζικαλ «Εραστές του Ονείρου». Τον Αύγουστο του 1996 ανέβηκε τα σκαλιά του δημαρχείου της Κέρκυρας με την ηθοποιό και πολιτικό Άντζελα Γκερέκου. Πέντε χρόνια μετά ήρθε στον κόσμο η κόρη τους, Μαρία. Κουμπάροι ήταν ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ, καλός φίλος του Τόλη και ο επιχειρηματίας Στέργιος Βρούσγος.

T

Η νύφη έλαμπε μέσα στο δαντελένιο νυφικό που έφερε την υπογραφή των σχεδιαστών Χάρης – Άγγελος, ενώ το κοντοκουρεμένο wet look της άφησε εποχή καθώς χαρακτηρίστηκε ιδιαίτερα πρωτοποριακό. Παρόντες στον γάμο ήταν και ο Ηλίας Ψηνάκης με τον Σάκη Ρουβά.

Τόλης Βοσκόπουλος: Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά μαζί με την κόρη του

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρόσφατο παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πρόκειται για ένα βίντεο από τη συνύπαρξή του στη σκηνή μαζί με την Μαρία Βοσκοπούλου. Πατέρας και κόρη είχαν βιώσει μια έντονη συναισθηματική στιγμή, όταν ο πετυχημένος τραγουδιστής, θέλησε να ερμηνεύσει το «Λουλουδάκι μου» για χάρη της κόρης τους, μπροστά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Όλες οι ειδήσεις

Χάρις Αλεξίου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»

Γκέλυ Μαυροπούλου: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη πρωταγωνίστρια

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

Άντζελα ΓκερέκουθάνατοςΤόλης Βοσκόπουλοςτραγουδιστής