Lifestyle|19.07.2021 16:49

Τόλης Βοσκόπουλος: Η ανάρτηση της κόρης του μετά τον θάνατό του - «Σ' αγαπώ πολύ»

Newsroom

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία. Ο «Άρχοντας της πίστας» άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη & Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Η Μαρία Βοσκοπούλου «έσπασε» την σιωπή της και έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μετά το θλιβερό συμβάν. Η 20χρονη ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον πατέρα της να είναι αγκαλιασμένοι. «Σε αγαπώ πολύ» έγραψε στη λεζάντα.

Copyright: Instagram

Η συγκινητική στιγμή που τραγουδά μαζί με την κόρη του

Η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not» παρουσίασε ένα απόσπασμα από το πρόσφατο παρελθόν με τον Τόλη Βοσκόπουλο. Πρόκειται για ένα βίντεο από τη συνύπαρξή του στη σκηνή μαζί με την Μαρία Βοσκοπούλου. Πατέρας και κόρη είχαν βιώσει μια έντονη συναισθηματική στιγμή, όταν ο πετυχημένος τραγουδιστής, θέλησε να ερμηνεύσει το «Λουλουδάκι μου» για χάρη της κόρης τους, μπροστά στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ο καλλιτεχνικός χώρος αποχαιρετά τον «Πρίγκιπα» του τραγουδιού

Όλες οι ειδήσεις

Χάρις Αλεξίου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»

Γκέλυ Μαυροπούλου: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη πρωταγωνίστρια

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

instagramΤόλης ΒοσκόπουλοςκηδείαΜαρία Βοσκοπούλου