Lifestyle|19.07.2021 17:13

Τόλης Βοσκόπουλος: «Αγαπούσε τη Χαρά που ήταν η κόρη του» λέει η Τζούλια Παπαδημητρίου

Newsroom

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η Ελλάδα με τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου και ειδικότερα η Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους, Μαρία. Ο «Άρχοντας της πίστας» άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής είχε επιλέξει τον τελευταίο καιρό ν' απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια του Κυριάκου Μητσοτάκη & Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Η Τζούλια Παπαδημητρίου, με την οποία ο Τόλης Βοσκόπουλος υπήρξε παντρεμένος, έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για την απώλειά του, μιλώντας στον δημοσιογράφο Λάζο Μαντικό. «Τι να πω… Ένας θάνατος είναι μία πολύ άσχημη είδηση, εγώ το έχω περάσει άλλωστε με τον αδερφό μου που ήταν πάρα πολύ μικρός όταν έφυγε» υπογράμμισε.

Η Τζούλια Παπαδημητρίου και ο Τόλης Βοσκόπουλος γνωρίστηκαν το 1986 και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους γεννήθηκε η Χαρά. Στη συνέχεια, παντρεύτηκαν σε μια υπέρλαμπρη τελετή. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Ρένα Βλαχοπούλου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Γιάννης Πάριος, ο Θανάσης Πολυκανδριώτης, επιχειρηματίες, συγγενείς και στενοί φίλοι του ζευγαριού. Μετά τη λύση του γάμου τους, η επιμέλεια της Χαράς ανατέθηκε στη μητέρα της με απόφαση του Αρείου Πάγου.

Λίγο καιρό αργότερα, ο Τόλης Βοσκόπουλος φέρεται να ενημερώθηκε από την αδερφή του, Γαρυφαλλιά, ότι η Χαρά δεν είναι βιολογική του κόρη και άρχισε έναν δικαστικό αγώνα που οδήγησε μεταξύ άλλων, σε ακύρωση του τεστ DNA τρεις φορές, αλλά και σε αναίρεση της συμβολαιογραφική πράξη αναγνώρισης της Χαράς Παπαδημητρίου. «Ξέρω ότι μ’ αγάπησε πάρα πάρα πολύ ο Τόλης και τον αγάπησα και εγώ. Ξέρω πολύ καλά ότι με εκτιμούσε. Ξέρω πολύ καλά τι ήταν ο Τόλης. Ξέρω πως αγαπούσε και τη Χαρά που ήταν η κόρη του» πρόσθεσε η Τζούλια Παπαδημητρίου.

Πριν από την έναρξη της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας, τον Φεβρουάριο του 2020, ο γνωστός τραγουδιστής εμφανιζόταν στο νυχτερινό κέντρο, Baraonda, καθηλώντας κάθε φορά με την ερμηνεία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κηδεία του λαϊκού τραγουδιστή θα γίνει την Τετάρτη 21 Ιουλίου στις 15:00 από το Α’ Νεκροταφείο. Εκεί, φίλοι και συγγενείς θα τον αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Όλες οι ειδήσεις

Χάρις Αλεξίου για Τόλη Βοσκόπουλο: «Πάντα θα θυμάμαι την αγκαλιά σου»

Γκέλυ Μαυροπούλου: Έφυγε από τη ζωή η μεγάλη πρωταγωνίστρια

Τόλης Βοσκόπουλος: Τα συλλυπητήρια της Λίνας Μανδώνη

Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κορυφαίες επιτυχίες του

θάνατοςΤόλης ΒοσκόπουλοςκόρητραγουδιστήςκηδείαΆντζελα Γκερέκου