Lifestyle|21.07.2021 11:17

Georgina Rodriguez: Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει γυμνή σε πολυτελές γιοτ

Newsroom

O Κριστιάνο Ρονάλντο και το μοντέλο από την Αργεντινή, Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ, βρίσκονται σε καλοκαιρινές διακοπές και δεν σταματούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες τους στο Instagram, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία στα ύψη. Αυτή τη φορά, η μελαχρινή καλλονή ανήρτησε ένα στιγμιότυπο με την ίδια να ποζάρει γυμνή πάνω σε ένα πολυτελές γιοτ. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια και τα like έπεσαν βροχή από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Νωρίτερα, η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ εμφανίστηκε στο Φεστιβάλ Καννών και τράβηξε πάνω της όλα τα φλας των φωτογράφων στο κόκκινο χαλί. Tο αποκαλυπτικό σοκολατί φόρεμα με ανοίγματα που φορούσε με υπογραφή του Γάλλου σχεδιαστή Jean Paul Gaultier, αναδείκνυε τέλεια τις καμπύλες και τη μαυρισμένη επιδερμίδα της.

T

Η ζωή της Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ στο Netflix

Παράλληλα, η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο γνωστοποίησε, με ανάρτηση που έκανε στα social media, ότι υπέγραψε συμβόλαιο με το Netflix για να κάνει ριάλιτι τη ζωή της. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και χαρούμενη με αυτό το νέο πρότζεκτ. Ευχαριστώ οικογένεια» έγραψε στο Instagram η 27χρονη, ενώ από την πλευρά του το Netflix απάντησε: «Καλώς ήρθες στην οικογένεια Τζορτζίνα».

T

Η Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ γεννήθηκε στην πόλη Χάκα στην επαρχία της Ουέσκα της Ισπανίας. Με τον πατέρα της, Χόρχε, δεν είχε τις καλύτερες σχέσεις. Είχε φυλακιστεί για δέκα χρόνια με την κατηγορία του trafficking. Πριν από δύο χρόνια, άφησε την τελευταία του πνοή, έπειτα από ένα εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε.

Η μελαχρινή καλλονή, σε νεαρή ηλικία, μετακόμισε στο Λονδίνο προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της. Εκεί σπούδασε την αγγλική γλώσσα, ταυτόχρονα με τα μαθήματα χορού, ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρα για να εξασφαλίσει τα προς το ζην. «Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά... Γνωριστήκαμε στη Gucci, όπου δούλευα ως βοηθός πωλήτριας» θα ισχυριστεί η ίδια για την πρώτη συνάντηση της με τον Πορτογάλο άσο το 2016. Από τότε έχουν μείνει αχώριστοι. Έχουν αποκτήσει μία κόρη την Αλάνα, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ήδη ένα γιο, τον Κριστιάνο τζούνιορ, καθώς δύο δίδυμα (την Εύα και τον Ματέο) μέσω παρένθετης μητέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες.

T

Όλες οι ειδήσεις

Μάρω Βαμβουνάκη: Θύελλα αντιδράσεων με ανάρτησή της - «Εχω φάει ξύλο, ο έρωτας δεν ξέρει από καθωσπρεπισμούς»

Ζήσης Ρούμπος: Το μήνυμα κατά της πατριαρχίας - «Εκανα ψυχανάλυση για να σπάσω το γ@μ##### απόστημα»

Φεστιβάλ Καννών: Η κόρη της Τζούλια Ρόμπερτς έκανε «αθόρυβα» το ντεμπούτο της στο κόκκινο χαλί

Sex and the City: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα - Χωρίζουν Κάρι Μπράντσο και Mr. Big

instagramγιοτποδόσφαιροΚριστιάνο ΡονάλντοΤζορτζίνα ΡοντρίγκεζNetflix