Lifestyle|21.07.2021 17:19

Τόλης Βοσκόπουλος: Με μπαστούνι η Μαρέβα Μητσοτάκη στην κηδεία του

Newsroom

Ο επίλογος μιας τεράστιας καριέρας και μιας γεμάτης ζωής γράφεται από το μεσημέρι της Τετάρτης (21/7) στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο «αντίο» στον «πρίγκιπα» του ελληνικού πενταγράμμου, Τόλη Βοσκόπουλο.

Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έφτασαν στο κοιμητήριο. Η μία κρατούσε το χέρι της άλλης. Τα πρόσωπά τους και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Οι κληρονόμοι της περιουσίας του & Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

Το τελευταίο «αντίο» στον Τόλη Βοσκόπουλο είπε και η Μαρέβα Μητσοτάκη, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη, μετά την κάκωση στο γόνατό της, η οποία και την ταλαιπωρεί τις τελευταίες εβδομάδες. Η σύζυγος του Πρωθυπουργού κατέφτασε με μπαστούνι υποστήριξης.

Μαρέβα Μητσοτάκη (Copyright: Eurokinissi / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
Μαρέβα Μητσοτάκη (Copyright: NDP)

Ανάμεσα στα στεφάνια ήταν του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη, της υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη αλλά και του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. Ο Μανώλης Καραντίνης που ήταν το μπουζούκι του 22 χρόνια μιλώντας στις κάμερες είπε «ήταν μεγάλη τιμή να μιλάει για μένα με τόσο όμορφα λόγια. Τον άκουγα από 6 χρονών και ήταν η αφορμή που έμαθα μπουζούκι, Ήταν ο πατέρας μου».

Λίνα Μενδώνη (Copyright: Eurokinissi / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Όλες οι ειδήσεις

NBA – Αντετοκούνμπο: Δεν πίστευα ποτέ ότι στα 26 μου θα έπαιζα στους τελικούς

Φολέγανδρος - Γυναικοκτονία: «Σοβαρό ψυχικό πρόβλημα» επικαλείται ο δικηγόρος του 30χρονου

Άγριες μέλισσες τρίτος κύκλος: Η φωτογραφία από τα γυρίσματα - «Καλή δύναμη, πάμε γερά»

Ζήσης Ρούμπος: Το μήνυμα κατά της πατριαρχίας - «Εκανα ψυχανάλυση για να σπάσω το γ@μ##### απόστημα»

Τόλης ΒοσκόπουλοςΜαρέβα ΜητσοτάκηκηδείαΚυριάκος Μητσοτάκης