Lifestyle|27.07.2021 09:55

Άντζελα Γκερέκου: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του Τόλη Βοσκόπουλου

Newsroom

Μία νέα ανάρτηση έκανε η Άντζελα Γκερέκου στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, μία εβδομάδα μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου. Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο γράφοντας στη λεζάντα: «26 Ιουλίου», την ημερομηνία γέννησης του, καθώς εάν ζούσε, θα είχε τα γενέθλιά του.

Ο θάνατος του «Πρίγκιπα του λαϊκού τραγουδιού» προκάλεσε πανελλήνια συγκίνηση. Συντετριμμένες η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου τον αποχαιρέτησαν στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών, την περασμένη Τετάρτη (21/7). Τα πρόσωπα και τα δάκρυά τους σε κάθε βήμα τους μαρτυρούσαν τον αφόρητο πόνο που ένιωθαν για την απώλεια του αγαπημένου καλλιτέχνη που για εκείνους όμως ήταν ο δικός τους άνθρωπος.

Διαβάστε επίσης: Τόλης Βοσκόπουλος: Ηχηρές απουσίες από την κηδεία του

Ο Τόλης Βοσκόπουλος περνούσε αρκετές ώρες με την κόρη του, στην οποία – όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «On time» – είχε εκφράσει την επιθυμία του να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα φέρει το όνομά του, που θα βοηθά νέους καλλιτέχνες και θα στηρίζει την ελληνική μουσική. Αυτή την επιθυμία, η Μαρία θα κάνει ό,τι μπορεί για να την πραγματοποιήσει, αφού τη θεωρεί κάτι σαν διαθήκη.

T

Όλες οι ειδήσεις

Η Μίνα Σουβάρι από το American Beauty αποκαλύπτει: «Από τα 12 έως τα 20 ήμουν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης»

Στάθης Αγγελόπουλος: Δίνει μάχη με τον κορονοϊό - Η μητέρα του δηλώνει «κατά του εμβολίου»

Μάγδα Τσέγκου: Bαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο - Πέθανε ο 14χρονος ανιψιός της

Beyonce - Jay Z: Εμπρηστές έκαψαν την έπαυλή τους

Τόλης ΒοσκόπουλοςinstagramΆντζελα Γκερέκου