Lifestyle|20.01.2019 12:49

Ρίκα Διαλυνά: Η δολοφονία που τη σόκαρε -Τι αποκάλυψε (vid)

Newsroom

H Ρίκα Διαλυνά έκατσε στον καναπέ του «DOT», το απόγευμα του Σαββάτου (20/1) και μίλησε για τον θάνατο του άντρα της, τη βαριά κατάθλιψη που πέρασε αλλά και για την κινηματογραφική ζωή της στην Αμερική, τη σχέση της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και τον πρώτο της γάμο.

Παράλληλα, έκανε μία αποκάλυψη που σόκαρε. Στις 9 Αυγούστου 1969, η Σάρον Τέιτ, μοντέλο και ηθοποιός, σύζυγος του σκηνοθέτη Ρόμαν Πολάνσκι, δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της και μάλιστα βρισκόταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της. Στο σπίτι βρίσκονταν ακόμα τέσσερις φίλοι της, οι οποίοι επίσης δολοφονήθηκαν.

Η δολοφονία της Σάρον Τέιτ και του ζευγαριού Λα Μπιάνκα θεωρήθηκαν από πολλούς ως το σκοτεινό αποτέλεσμα των κοινωνικών και πολιτιστικών ανακατατάξεων εκείνης της εποχής. Οι ένοχοι της δολοφονίας ήταν τρεις κοπέλες, η Πατρίτσια Κρενγουίνκελ, η Σούζαν Άτκινς και η Λίντα Κασάμπιαν και ο Τσαρλς Ουάτσον. Όλοι υποχείρια ενός 35ετούς χίπι, πρώην βαρυποινίτη, ονόματι Τσαρλς Μάνσον, γνωστού και ως «Ιησού» ή «Σατανά».

Η Ρίκα Διαλυνά, λοιπόν, αποκάλυψε πως την ίδια μέρα, πριν τη σφαγή, η Σάρον Τέιτ, με την οποία ήταν πολύ καλές φίλες, την προσκάλεσε να μείνει το βράδυ μαζί της. Η Ελληνίδα ηθοποιός, όμως, αρνήθηκε, καθώς την επόμενη μέρα θα πετούσε για την Ελλάδα, κι έτσι δεν πήγε το βράδυ στο σπίτι και γλίτωσε τη σφαγή.

«Με τη Σάρον Τέιτ ήμασταν πάρα πολύ φίλες. Για να δείτε τι είναι οι συμπτώσεις, όταν είναι να σωθείς κάποιος, σώζεται. Κάναμε παρέα από το Λονδίνο, μετά στη Νέα Υόρκη και μετά πήγα στο Χόλιγουντ και αυτή έλειπε. Όταν εγώ αποφάσισα να φύγω, είχα δώσει το σπίτι μου και θα έφευγα την άλλη μέρα, τη συναντάω στο δρόμο. Της λέω ότι φεύγω αύριο και μου λέει “αποκλείεται θα μείνεις εδώ”. Της λέω “το έχω δώσει το σπίτι και φεύγω αύριο”. “Θα έρθεις να μείνεις σε μένα, θα μου κάνεις αυτή τη χάρη”, μου λέει. Της λέω δεν μπορώ, αποκλείεται. Και ήταν η βραδιά που τη σφάξανε. Ήταν ανατριχιαστικό», αποκάλυψε η Ρίκα Διαλυνά.

ΣΚΑΪδολοφονίαΡίκα ΔιαλυνάσυνέντευξηDOT