Lifestyle|29.07.2021 12:04

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

Newsroom

Ο Αστον Κούτσερ (Ashton Kutcher) και η Μίλα Κούνις (Mila Kunis) είναι, αναμφισβήτητα, ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια του Χόλυγουντ. Γνωρίστηκαν το 2012, όταν πρωταγωνιστούσαν στην τηλεοπτική σειρά «That '70s Show» και δύο χρόνια μετά, ο Αστον Κούτσερ ανέβασε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη μελαχρινή ηθοποιό.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την Γουαϊάτ 6 ετών και έναν γιο, τον Ντιμίτρι 4 ετών και όπως έχουν πει δεν πρόκειται να αφήσουν την περιουσία τους στα παιδιά τους, αλλά σε ιδρύματα. Πρόσφατα, ο Άστον Κούτσερ και η Μίλα Κούνις ήταν καλεσμένοι στο podcast του Νταξ Σέπαρντ «Armchair Expert» και κάποια στιγμή η συζήτηση με κάποιο τρόπο έφτασε στο πόσο συχνά πρέπει να πλένεται κάποιος. Την αρχή έκανε ο Σέπαρντ, που είπε στην συμπαρουσιάστριά του, Μόνικα Πάντμαν, ότι η καθημερινή χρήση σαπουνιού στερεί από το δέρμα τα φυσικά έλαια. Άποψη με την οποία συμφώνησαν η Κούνις και ο Κούτσερ.

 

«Δεν πλένω κάθε ημέρα το σώμα μου με σαπούνι», δήλωσε η Μίλα Κούνις, διευκρινίζοντας ότι πλένει συγκεκριμένα «κρίσιμα» σημεία. «Πλένω καθημερινά τις μασχάλες μου και τη βουβωνική χώρα και τίποτα άλλο», είπε από την πλευρά του ο σύζυγός της.

Η Πάντμαν εξεπλάγη που ήταν μειονότητα σε αυτή την παρέα, γιατί πλένει όλο το σώμα της. «Ποιος σας έμαθε να μην πλένεστε;» ήταν η απορία της. «Ως παιδί δεν είχα ζεστό νερό, οπότε δεν έκανα έτσι κ αλλιώς πολύ συχνά ντους», της απάντησε γελώντας η Κούνις, ενώ συμπλήρωσε ότι και όταν έγινε μητέρα δεν έκανε καθημερινά μπάνιο τα παιδιά της.

T

«Αν μπορείς να δεις τη βρωμιά πάνω τους, καθάρισέ τα. Αλλιώς, δεν υπάρχει λόγος», συμπλήρωσε ο Κούτσερ, εξηγώντας το «σύστημα» που ακολουθούν με τα παιδιά τους, που είναι 6 και 4 ετών. Επίσης, συμπλήρωσε πως όταν κάνει γυμναστική «ρίχνω νερό στο πρόσωπό μου» και η Κούνις σημείωσε ότι εκείνη πλένει το πρόσωπό της δύο φορές την ημέρα.

Η πολυτελής έπαυλη της οικογενείας

Παράλληλα, οι δύο ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν για το τεύχος Ιουνίου του περιοδικού «Architectural Digest» και έκαναν μια μικρή ξενάγηση στην «KuKu Farm», όπως αποκαλούν χαϊδευτικά το σπίτι τους. «Θέλαμε να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, σαν να υπήρχε για δεκαετίες, και μετά να μετατράπηκε σε σπίτι. Αλλά έπρεπε ταυτόχρονα να είναι μοντέρνο και προσιτό» υπογράμμισαν.

T

Όλα κατασκευάστηκαν με βασικά υλικά το ξύλο, το τσιμέντο και το γυαλί, ενώ αρκετές ιδέες για τη διακόσμηση σκέφτηκαν από φωτογραφίες που είδαν στο Pinterest. «Το να χτίσεις ένα σπίτι από το μηδέν δεν είναι μικρό πράγμα. Είτε θα μας ένωνε, είτε θα μας διέλυε».

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Αγριες Μέλισσες τρίτος κύκλος: Ένας θάνατος φέρνει δίψα για εκδίκηση - Φωτογραφίες από τα γυρίσματα

Νάντια Μπουλέ - Μίνως Θεοχάρης: Η εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ΣΚΑΪ

μπάνιοΜίλα ΚούνιςΆστον Κούτσερηθοποιός