Lifestyle|29.07.2021 14:03

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός εισήχθη ο Ανδρέας Μικρούτσικος σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Debater.gr. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο παρουσιαστής έκανε εισαγωγή με υψηλότατο πυρετό που τον βασάνιζε ημέρες με τους γιατρούς να μιλούν για λοίμωξη του αναπνευστικού.

Η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή μιας και ο παρουσιαστής έχει υποκείμενα νοσήματα. Παράλληλα, έχει υποβληθεί σε μοριακό έλεγχο προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό, με τους γιατρούς να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, αφου η κλινική του εικόνα συμπίπτει με τα συμπτώματα Covid -19.

Όπως είχε γίνει γνωστό στις αρχές του περασμένου χρόνου ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι ένα από τα μεγάλα τηλεοπτικά γεγονότα που υπήρξαν, φέτος, ήταν η επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου, έπειτα από απουσία συνολικά έντεκα χρόνων από την τηλεόραση και την τελευταία του εμφάνιση που ήταν το 2009 στην εκπομπή «Παρέα με τον Ανδρέα» στο Star.

Ενα πρόσωπο τόσο οικείο, αλλά χαμένο από τη δημόσια θέα για σειρά ετών επέστρεψε στο «Big Βrother». Με την τόσο γνώριμη φωνή του ανακάτεψε και πάλι την τράπουλα του ριάλιτι εγκλεισμού για να αναδείξει συμπεριφορές και χαρακτήρες. Αρπάχτηκε κάμποσες φορές με τον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη και συνόψισε το νόημα της εποχής Covid, ανανεώνοντας μία από τις πιο θρυλικές του φράσεις «Δεν φιλιούνται, δεν αγκαλιάζονται».

Μετά το τέλος του ριάλιτι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεργάστηκε με την εταιρεία παραγωγής του Νίκου Κοκλώνη και εμφανιζόταν κάθε Πέμπτη στο πάνελ της εκπομπής «Ευτυχείτε» του OPEN για να σχολιάζει την τηλεοπτική επικαιρότητα. 

Όλες οι ειδήσεις

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

Νάντια Μπουλέ - Μίνως Θεοχάρης: Η εκπομπή που θα παρουσιάσουν στον ΣΚΑΪ

ΚορονοϊόςνοσοκομείοΑνδρέας Μικρούτσικος