Lifestyle|30.10.2018 11:21

Νίκος Κοκλώνης: Πρεμιέρα με κροκόδειλους στο Open

Newsroom

Το Celebrity Travel του Νίκου Κοκλώνη έρχεται στο Open TV με φόντο κάθε απόκρυφη γωνιά του κόσμου. O Mr Travel υποδέχεται τους καλεσμένους του και ξεδιπλώνει άγνωστες πτυχές του χαρακτήρα τους. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτει την ομορφιά, την ιστορία και τις γεύσεις της κάθε πόλης, συστήνοντας καλύτερα στο τηλεοπτικό κοινό τούς καλεσμένους του, μέσα από αντισυμβατικές ερωτήσεις γεμάτες χιούμορ και ειλικρίνεια. Κάθε επεισόδιο, μία μοναδική ταξιδιωτική απόλαυση !

Ο Νίκος υπόσχεται μια εκπομπή με εντυπωσιακούς και μυστηριώδεις προορισμούς, περισσότερες περιπέτειες, απολαυστικές δοκιμασίες, λαμπερούς προσκεκλημένους, αποκαλύψεις που θα συζητηθούν, διαγωνισμούς, δώρα και σασπένς.

Πρώτος σταθμός η εξωτική Κόστα Ρίκα, το πιο πράσινο κρατίδιο της Κεντρικής Αμερικής με τους πιο ευτυχισμένους κατοίκους του κόσμου. Η Κόστα Ρίκα είναι ένας προορισμός περιπέτειας, την οποία ο Mr Travel θα ζήσει μαζί με τον ηθοποιό Πάνο Βλάχο. Σαφάρι κροκοδείλων, εναέριες βόλτες σε τροπικές ζούγκλες και πολλά ακόμη extreme sports, σ’ ένα επεισόδιο με την αδρεναλίνη στο κόκκινο. Και για κερασάκι στην τούρτα θα δούμε αποκαλύψεις σ’ ένα τζακούζι για δύο. Εκεί ο Νίκος Κοκλώνης ρωτά τον Πάνο Βλάχο ότι δεν έχει τολμήσει κανείς ως τώρα.

Στην εκπομπή υπάρχει και μια νέα ενότητα. Ο Mr Travel σε κάθε ταξίδι θα υποβάλλει τους καλεσμένους του σε μια απαιτητική δοκιμασία για καλό σκοπό.

Open TVΝίκος Κοκλώνης