Lifestyle|30.07.2021 09:55

Χρίσλα Γεωργακοπούλου: Δέχθηκε επίθεση από οδηγό ταξί επειδή ζήτησε απόδειξη

Newsroom

Επίθεση από οδηγό ταξί καταγγέλλει ότι δέχθηκε η δημοσιογράφος Χρίσλα Γεωργακοπούλου. Όλα άρχισαν όταν αντιλήφθηκε πως ο οδηγός θέλησε να τις αποσπάσει περισσότερα χρήματα από όσα κοστολογούνταν η συγκεκριμένη διαδρομή. «Με χτύπησε, με παρέσυρε με το ταξί και με έκλεψε για 7 ευρώ! Η διαφορά ήταν 7 ευρώ» δήλωσε, αρχικά, η δημοσιογράφος στην κάμερα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Όταν προσπάθησε να βγει από το αμάξι η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, εκείνος την παρέσυρε με το όχημά του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τα πόδια και το χέρι της. «Βγαίνω και γυρίζω με μεγάλη ταχύτητα, πρόσωπο στην πόρτα του πίσω καθίσματος και για να μην προλάβω να τον φωτογραφίσω, είτε αυτόν είτε την πινακίδα, ξεκινάει, περνάει πάνω από τα πόδια μου, με ρίχνει κάτω, με παρασέρνει περίπου δύο μέτρα. Το χέρι και η τσάντα μου είναι μέσα στο αυτοκίνητο, με χτυπάει και βαράει και η πόρτα πάνω μου» πρόσθεσε.

«Μου δίνει πολύ λίγα ρέστα. Όταν τον ρώτησα, μου είπε πως η διαδρομή ήταν 13,30 ευρώ, ενώ το ταξίμετρο ήταν νεκρό. Και μου έδειξε μια εφαρμογή. Απ' ότι μου εξήγησαν αργότερα, αυτή η εφαρμογή είναι ο τρόπος με τον οποίο "κλέβουν" οι οδηγοί ταξί, που δεν είναι επαγγελματίες και δη σωστοί, τους τουρίστες» κατέληξε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Όλες οι ειδήσεις

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με υψηλό πυρετό

Σίσσυ Χρηστίδου: Ο αδερφός της κούρεψε τη μητέρα τους στο νοσοκομείο - Η έκκληση για βοήθεια

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο καλλιτεχνικός κόσμος σχολιάζει την προφυλάκισή του - «Δημιουργήσατε την αίσθηση ότι είναι βασιλιάδες»

Wentworth Miller: Ο πρωταγωνιστής του «Prison Break» αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με αυτισμό

Ashton Kutcher - Mila Kunis: «Δεν κάνουμε μπάνιο τα παιδιά μας κάθε μέρα, δεν έχει νόημα»

ταξίΧρίσλα Γεωργακοπούλου