Lifestyle|03.08.2021 10:11

Kathy Griffin: Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει καρκίνο στον πνεύμονα - «Δεν έχω καπνίσει ποτέ»

Newsroom

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Κάθι Γκρίφιν (Kathy Griffin) σόκαρε τους θαυμαστές της αποκαλύπτοντας πως πάσχει από καρκίνο στον αριστερό πνεύμονα, διευκρινίζοντας -πάντως- ότι η ιατρική πρόγνωση είναι ενθαρρυντική, σύμφωνα με τους γιατρούς της. «Θα υποβληθώ σε επέμβαση για την αφαίρεση του μισού τμήματος του αριστερού πνεύμονά μου. Ναι, έχω καρκίνο του πνεύμονα ενώ δεν έχω ποτέ καπνίσει!», έγραψε η ηθοποιός στο Twitter.

«Οι γιατροί είναι πολύ αισιόδοξοι δεδομένου πως (ο καρκίνος) είναι στο 1ο στάδιο και περιορίζεται στον αριστερό πνεύμονά μου», συμπλήρωσε η 60χρονη κωμική ηθοποιός, σημειώνοντας πως δεν θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία.

Η Κάθι Γκρίφιν, που έχει κερδίσει δύο βραβεία Emmy για το ριάλιτι «Kathy Griffin: My Life on the D-List» και ήταν συμπαρουσιάστρια, για δέκα χρόνια, της βραδιάς του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς στο CNN, είχε προκαλέσει αντιδράσεις ο 2017, αφότου είχε αναρτήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες όπου εμφανιζόταν να κρατάει το γεμάτο αίματα κεφάλι ενός αποκεφαλισμένου άνδρα, το οποίο έμοιαζε πολύ με τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

T

Το περιστατικό κατάφερε πλήγμα στην καριέρα της ηθοποιού, η οποία έχασε το συμβόλαιό της με το CNN, παρά τη δημοσίευση ενός βίντεο όπου ζητούσε συγγνώμη. Υποχρεώθηκε, τότε, να ακυρώσει σειρά εμφανίσεων και βρέθηκε στο στόχαστρο απειλών κατά της ζωής της.

Βρίσκεται στη λίστα των 50 πιο αστείων γυναικών του κόσμου και το 2009 απέκτησε ένα χρυσό αστέρι στην «Οδό των Αστεριών» στο Palm Springs στην Καλιφόρνια. Η ηθοποιός στην ανάρτησή της δήλωσε πλήρως εμβολιασμένη, ενώ υπογράμμισε ότι τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για εκείνη.

Όλες οι ειδήσεις

Billie Eilish: «Δεν είμαι ευχαριστημένη με το σώμα μου, αλλά ποιος είναι;»

Ρένος Χαραλαμπίδης: Ξεσπά κατά του Πέτρου Φιλιππίδη - «Μόνοι τους καβάλησαν το καλάμι»

Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: Χωρισμός μετά από 12 χρόνια για το ζευγάρι

ηθοποιόςκαρκίνος