Lifestyle|04.08.2021 14:14

Sex and the City: Αναστάτωσε ο Mr. Big τα γυρίσματα του «And Just Like That»

Newsroom

Tα γυρίσματα για την σειρά-συνέχεια του επιτυχημένου «Sex and the City» -με τίτλο «And Just Like That»- έχουν ήδη ξεκινήσει στη Νέα Υόρκη. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, η Σίνθια Νίξον και η Κρίστιν Ντέιβις επέστρεψαν με εντυπωσιακές ενδυματολογικές επιλογές αν μη τι άλλο, ενώ η σειρά 10 επεισοδίων που θα προβληθεί στο ΗΒΟ Max παίρνει σάρκα και όστα. Στα γυρίσματα έκανε την εμφάνισή του, αναστατώνοντας για άλλη μια φορά την Κάρι Μπράντσο ο περίφημος Mr. Big, o αιώνια αγαπημένος της.

Αν και αρχικά είχε διαρρεύσει πως ο ηθοποιός Κρις Νοθ - που υποδύεται τον «Τζον» - δεν θα είναι στο καστ των νέων επεισοδίων, τα πράγματα άλλαξαν. Φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν από τα γυρίσματα του «And Just Like That» δείχνουν τον Mr Big και την Κάρι, η οποία φοράει για άλλη μία φορά ένα... ευφάνταστο καπέλο.

Θυμίζουμε ότι η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ φορούσε ένα καπέλο σε σχήμα πουλιού μαζί με το επικό νυφικό της Vivienne Westwood στην πρώτη της απόπειρα να παντρευτεί τον Mr. Big. Ο αγαπημένος της τότε την είχε εγκαταλείψει.

T
T
T
T
T

And Just Like That: Χωρίζουν Κάρι Μπράντσο και Mr. Big

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Pagesix, διέρρευσαν πληροφορίες από το σενάριο ότι το ζευγάρι Κάρι Μπράντσο και Mr. Big χωρίζει και θα ακολουθήσει ένα «στενάχωρο» διαζύγιο. Φαίνεται από τις σκηνές ότι η Κάρι Μπράντσο δεν θα είναι καλά. Η «σχέση» τους ξεκίνησε από την πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City» το 1998. Ωστόσο, το Pagesix αποκάλυψε ότι στη νέα σειρά της HBO Max, η δημοσιογράφος Κάρι «θρηνεί» για το διαζύγιό της με τις φίλες της, ενώ τσακώνεται για τα οικονομικά με τον πρώην σύζυγό της.

 

Η Βρετανή ηθοποιός Σαρίτα Τσάντχερι (Sarita Choudhury) και η Νικόλ Άρι Πάρκερ εντάχθηκαν στο καστ της σειράς. Ο Ντέιβιντ Εγκενμπεργκ (David Eigenberg ο τρυφερός «Στιβ» της Μιράντα), ο Ιβαν Χάντλερ (ο «Χάρι» της Σάρλοτ) και ο Μάριο Καντόνε («Αντονι») υπέγραψαν και εκείνοι με την σειρά τους για να συνεχίσουν τις ιστορίες των ηρώων τους.

Όλες οι ειδήσεις

Ελένη Ράντου: «Το να αναπνέεις τα τελευταία χρόνια μοιάζει με πρωταθλητισμό»

Στην Αθήνα ο διάσημος σκηνοθέτης David Cronenberg - Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της ταινίας «Crimes of the Future»

Charlize Theron: Διακοπές στο Αιγαίο για τη σταρ του Χόλιγουντ - Η εντυπωσιακή βουτιά

Lord of the Rings: Η πιο ακριβή σειρά που γυρίστηκε ποτέ - Πρεμιέρα και η πρώτη φωτογραφία

Sex and the CityΚρις ΝοθAnd Just Like ThatΣάρα Τζέσικα ΠάρκερΣίνθια Νίξον