Lifestyle|21.01.2019 09:43

Τα ζώδια της Δευτέρας (21/1)

Newsroom

Κριός

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα φέρει στο προσκήνιο ζητήµατα αισθηµατικά και άλλα που σχετίζονται µε την παρέα και τον φιλικό σου περίγυρο. Ισως έχεις µεγάλες προσδοκίες από τον/τη σύντροφο ή κάποιο/α φίλο/η, µε αποτέλεσµα να απογοητευτείς.

Ταύρος

Η σεληνιακή έκλειψη που πραγµατοποιείται σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα σε ωθήσει να πάρεις αποφάσεις για οικογενειακά και επαγγελµατικά ζητήµατα. Αυτό ενέχει παγίδες, καθώς η ηµέρα δεν είναι κατάλληλη για να περάσεις από τις σκέψεις στις πράξεις, µε οτιδήποτε κι αν ασχοληθείς.

Δίδυµοι

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα φέρει µεγάλα λόγια και υποσχέσεις από ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Είναι πιθανό να έχεις και µια τάση καχυποψίας που σε άλλες συνθήκες δεν θα σε βοηθούσε, όµως αυτήν τη στιγµή την χρειάζεσαι. Προσπάθησε να επεξεργαστείς κάθε τι που θα ακούσεις.

Καρκίνος

Η σεληνιακή έκλειψη σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα σου δηµιουργήσει έντονα συναισθήµατα που θα παίξουν σηµαντικό ρόλο στις όποιες αποφάσεις κληθείς να πάρεις. Πρόσεξε αν αυτές οι αποφάσεις σχετίζονται µε οικονοµικά ζητήµατα καθώς είναι πιθανό να ωραιοποιήσεις καταστάσεις µε αποτέλεσµα εκροή χρηµάτων.

Λέων

Η σεληνιακή έκλειψη σήµερα στον ζωδιακό σου άξονα σε καλεί να εξετάσεις προσεκτικά και αντικειµενικά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Προσοχή δώσε στις κινήσεις που έχεις σκοπό να κάνεις και αφορούν προσωπική σχέση ή συνεργασία. Προτίµησε να δεις µε λογική θέµατα που σχετίζονται µε εσένα και τους άλλους.

Παρθένος

Η σηµερινή σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σε καλεί να προσπαθήσεις να κοντρολάρεις τις ανησυχίες σου. Τις τελευταίες ηµέρες µε κορύφωση τη σηµερινή είναι πιθανό να σε κατακλύζουν σενάρια για ό,τι έχεις αναλάβει. Προσπάθησε να εξετάσεις αν υπάρχει υπόβαθρο για τις ανησυχίες σου.

Ζυγός

Η σεληνιακή έκλειψη σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σε καλεί να προσέξεις τις ισορροπίες ανάµεσα στους φίλους σου και τον/τη σύντροφό σου. Ισως νιώσεις πως κάποιο φιλικό σου πρόσωπο δεν έχει την καλύτερη διάθεση απέναντι στο ταίρι σου ή και το αντίστροφο. Ας είσαι πολύ προσεκτικός/ή.

Σκορπιός

Η σεληνιακή έκλειψη σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα σε αναγκάσει να συνειδητοποιήσεις πως έχεις κουραστεί από τις υποχρεώσεις στον επαγγελµατικό ή στον οικογενειακό τοµέα. Μπορεί να νιώσεις πως χρειάζεσαι άµεσα ξεκούραση καθώς το τελευταίο διάστηµα έχεις εξαντληθεί και σωµατικά και πνευµατικά.

Τοξότης

Η έκλειψη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα σου δηµιουργεί µεγάλες προσδοκίες για τους γύρω σου. Είναι πολύ πιθανό και να δηµιουργήσει ένα ειδύλλιο µε κάποιον/α που βρίσκεται στο στενό ή στο ευρύτερο περιβάλλον σου. ∆εν θα πρέπει να ξεχνάς πως αυτή η έκλειψη -όπως και κάθε έκλειψη- έχει έντονη ενέργεια.

Αιγόκερως

Η σεληνιακή έκλειψη στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα σε φέρει αντιµέτωπο/η µε καταστάσεις που θεωρούσες πως είχες επιλύσει µέσα σου. Η συνάντηση µε πρόσωπο από τα παλιά ίσως γίνει αφορµή για να αναπολήσεις στιγµές του παρελθόντος. Σήµερα θα είναι εύκολο να παραστρατήσεις και να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Υδροχόος

Η έκλειψη σήµερα στον ζωδιακό σου άξονα φέρνει προκλήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προκειµένου να σε «αναγκάσει» να δεις πράγµατα και να πάρεις αποφάσεις. Ισως συνειδητοποιήσεις πως δεν µπορείς να λειτουργήσεις µέσα σε κάποιες σχέσεις ή συνεργασίες και θα αναζητήσεις οδούς διαφυγής.

Ιχθύες

Η σεληνιακή έκλειψη σήµερα στον άξονα Υδροχόου-Λέοντα θα σε ωθήσει να βρεις τρόπο να αλλάξεις την καθηµερινότητά σου. Είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως είσαι αρκετά πιεσµένος/η από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις ενός αρκετά µεγάλου χρονικού διαστήµατος και τώρα κάτι πρέπει να κάνεις γι’ αυτό.

ζώδιαωροσκόπιο