Lifestyle|11.08.2021 13:54

Ursula Corbero: Η «Τόκιο» του «Casa de papel» ποζάρει στη Vogue - Εκπληρώνω τα όνειρά μου

Newsroom

Η 31χρονη Ούρσουλα Κορμπερό είναι η «Τόκιο» της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «La Casa De Papel» και αναμφισβήτητα μία από τις πιο σέξι Ισπανίδες ηθοποιούς της γενιάς της. Η δημοτικότητά εκτοξεύθηκε όταν έκοψε τα μαλλιά της καρέ με αφέλειες και έπαιξε το ρόλο της «Τόκιο». Πριν ξεκινήσει τη... ληστεία στο Νομισματοκοπείο, η Ούρσουλα αναστάτωνε με τις καλλίγραμμες εμφανίσεις και τους ερωτικούς της δεσμούς την ισπανική showbiz. 

Διαβάστε επίσης: Casa De Papel: Το πάρτι της «Τόκιο» στα γυρίσματα, πριν από τον κορονοϊό

Όταν έπαιξε στην πιο δημοφιλή σειρά του Netflix απέκτησε ευρύτερη αναγνώριση και ξέφυγε από τα σύνορα της χώρας της. Όπως και όλοι οι ηθοποιοί της σειράς Casa de Papel, έτσι και η Ούρσουλα Κορμπερό είδε την απήχησή της στα social media να εξακοντίζεται. Σήμερα, μετράει 21,2 εκατ. followers στο Instagram. 

T

Ούρσουλα Κορμπερό: «Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ»

Η δημοφιλής ηθοποιός πόσταρε στο Instagram το εξώφυλλο της ισπανικής «Vogue» το οποίο τη φιλοξενεί. Στη φωτογραφία την βλέπουμε πιο κομψή από ποτέ με μία μαύρη μάξι τουαλέτα και φόντο ένα βραχώδες άγριο τοπίο. Η ίδια ευγνώμων για όσα έχει ζήσει μέχρι σήμερα γράφει στη λεζάντα:

«Ευχαριστώ τη ζωή που μου επέτρεψε να κάνω αυτό που αγαπώ και να συνεχίσω να εκπληρώνω τα όνειρά μου. Σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το εντυπωσιακό εξώφυλλο. Σας ευχαριστώ που με αφήσατε να γίνω μέρος της τέχνης σας και άπειρα ευχαριστώ που με καταλάβατε τόσο καλά και αφιερώσατε τον εαυτό σας στη δουλειά με τέτοιο πάθος. Σε λατρεύω. Πάντα ευγνώμων στην ομάδα μου και σε όλους όσους το διαβάζουν. Τι συγκίνηση».

T

«Τόκιο»: Στο Casa de Papel θυμίζει την Ματίλντα του Leon

Η Ούρσουλα ξεκίνησε ως μοντέλο παιδικής μόδας και όταν έγινε 6 ετών ανακοίνωσε στη μητέρα της - στην οποία έχει τεράστια αδυναμία - ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός. Ρόλος σταθμός στην καριέρα της (πριν την Τέλεια Ληστεία) θεωρείται η πριγκίπισσα Μαργαρίτα της Αυστρίας στη σειρά εποχής «Isabel». Έχει λάβει μέρος σε ταινίες μικρού μήκους, ενώ έχει χαρίσει τη φωνή της στην παιδική ταινία «Βρέχει Κεφτέδες 2».

Το Casa de Papel ήταν για εκείνη το μεγάλο της στοίχημα, και μάλιστα φημολογείται ότι το κούρεμά της ήταν δική της ιδέα για να θυμίζει την Ματίλντα (Νάταλι Πόρτμαν)  στην ταινία Leon (του Λικ Μπεσόν με τον Ζαν Ρενό). Tο 2017 ήταν υποψήφια στα ισπανικά βραβεία «Premios Feroz» στην κατηγορία της καλύτερης ηθοποιού. Μετά το Casa de Papel συμμετείχε στην ταινία «Snatch» του Γκάι Ρίτσι. 

T

Με εμφάνιση μοντέλου η Ούρσουλα ασχολήθηκε και με τις διαφημίσεις. Γνωστές φίρμες ρούχων, εσωρούχων και καλλυντικών, μεταξύ αυτών οι Stradivarius, Maybelline, Calzedonia, Springfield, εμπιστεύτηκαν την εικόνα τους στα... πόδια της. Τον Οκτώβριο του 2018 ανακοινώθηκε ότι η Ούρσουλα είναι το νέο πρόσωπο του Οίκου Bvlgari, και συγκεκριμένα της συλλογής με διαμάντια «Fiorever». Η Κορμπερό πήγε στο Ντουμπάι για να γιορτάσει σε αφιερωματικό πάρτι το νέο της επιχειρηματικό βήμα. Φωτογράφος της καμπάνιας ο Μάριο Σορέντι και τα γυρίσματα έγιναν στη Ρώμη.

T

La Casa De Papel: Εντυπωσιακό το τρέιλερ του 5ου κύκλου

Η ηθοποιός περιμένει πώς και πώς την προβολή του 5ου και τελευταίου κύκλου της σειράς που την έκανε διάσημη. Η συμμορία του «La Casa De Papel» είναι κλεισμένη στην Τράπεζα της Ισπανίας για πάνω από 100 ώρες. Κατάφεραν να διασώσουν τη «Λισαβόνα», αλλά τα δύσκολα τώρα ξεκινούν καθώς έχασαν έναν δικό τους. Ο Καθηγητής συλλαμβάνεται από την Σιέρρα και για πρώτη φορά, δεν έχει κάποιο σχέδιο απόδρασης. Πάνω που νόμιζαν όταν τα χειρότερα πέρασαν, ένας νέος αντίπαλος μπαίνει στην αρένα και είναι ο πιο ισχυρός όλων: ο στρατός. Το τέλος της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία κοντεύει και μια επιχείρηση που ξεκίνησε σαν ληστεία μετατρέπεται σε πόλεμο. Αυτή είναι η επίσημη σύνοψη για τον πέμπτο και τελευταίο κύκλο του «La Casa De Papel».

Στη δημοσιότητα δόθηκε το τρέιλερ και οι εικόνες είναι εντυπωσιακές. Η ισπανική σειρά-φαινόμενο του Netflix θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου, και όπως μαρτυρά το τρέιλερ, το φινάλε θα γράψει... ιστορία. Λίγες ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων, η διάσημη διαδικτυακή πλατφόρμα ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος κύκλος του «La Casa de Papel» θα σπάσει στα δύο. Τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις αρχές Σεπτεμβρίου, ενώ η συνέχεια θα προβληθεί λίγους μήνες αργότερα και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

Ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες. Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα θ' ακολουθήσουν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

Όλες οι ειδήσεις

Φωτιά Αρκαδία: Ολονύχτια μάχη, κοντά σε οικισμούς οι φλόγες – Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις

Φωτιά - Χαρδαλιάς: Η παραίτηση στο συρτάρι, η «καυτή» καρέκλα και τα ερωτήματα για τα εναέρια μέσα

Christina Applegate: Η σταρ του «Παντρεμένοι με παιδιά» διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας

Πρίγκιπας Άντριου: Μήνυση-βόμβα από θύμα του Έπσταϊν - «Με κακοποίησε όταν ήμουν 17 ετών»

Greta Thunberg: Στο 1ο τεύχος της Vogue Σκανδιναβίας - Το παίζουν όλοι «πράσινοι»

La casa de papelΟύρσουλα ΚορμπερόVogueCasa de Papel