Lifestyle|21.01.2019 12:28

Τραϊάνα Ανανία: «Δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα»

Newsroom

Η Τραϊάνα Ανανία μίλησε στον Στέφανο Κωνσταντινίδη και στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το πώς θέλει να την προσεγγίζουν οι άντρες, αλλά και για το περιβόητο, σέξι τσιφτετέλι που την έκανε γνωστή μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

Η ηθοποιός και χορεύτρια υποστηρίζει ότι δεν προκαλεί το σώμα της αλλά η προσωπικότητά της, ενώ για το περιστατικό με το μήνυμα του Κυριάκου Παπαδόπουλου και τον σάλο που ακολούθησε είπε: «Αν πας καλά στα μυαλά σου δεν στέλνεις καλημέρα σε αγνώστους. Εγώ ας πούμε δε στέλνω καλημέρα σε άγνωστο ποτέ. Και θεωρώ ότι πάω καλά στα μυαλά μου.»

T

Η Τραϊάνα παραδέχτηκε ότι είναι σε σχέση και πως: «Δεν θα με πείραζε αν ο σύντροφός μου ενδιαφερόταν και για τα δύο φύλα». Μάλιστα, συνέχισε λέγοντας «Κι εγώ στην ανώτερή μου εκδοχή θεωρώ ότι δε θα κοιτάω το φύλο. Όταν κάποια στιγμή έχω απομυθοποιήσει τα πάντα σε σχέση με το επίγειο». 

Κάθε μέρα για την ηθοποιό είναι διαφορετική, γιατί αλλάζει διαρκώς η διάθεσή της: «Επειδή είμαι λίγο κυκλοθυμική, τη μια μέρα μπορεί να ξυπνήσω και να πω θα τα σβήσω όλα τα social, δεν θέλω κινητό. Την άλλη μέρα θα ξυπνήσω και θα ανεβάσω μια ωραία φωτογραφία (...) Είναι επειδή είμαι Ζυγός με ωροσκόπο Λέων, είναι και ο κύκλος μας εμάς τις γυναίκες...»!

 

Και υπογράμμισε: «Στο χωριό μας πριν 15 χρόνια είχαμε Instagram; Εγώ γιατί είχα αγόρια και φλέρταρα και όλα πήγαιναν μια χαρά, ρε φίλε; Αν γουστάρεις κάποια να κάτσεις να το ψάξεις (...) Είναι άνθρωποι οι οποίοι έχουν θέματα ψυχολογικά τα οποία δεν έχουν λύσει. Έχουν θέματα με τις μαμάδες τους. Η σχέση με τη γυναίκα καθορίζεται καθαρά από τη μητέρα και το οικογενειακό περιβάλλον. Θέλω ο άλλος να μην πιστεύει ότι είναι απλά ένα σώμα»!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Το περίφημο τσιφτετέλι από την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου έχει αναρτήσει και η ίδια στο κανάλι της στο YouTube: 

Τραϊάνα Ανανία