Lifestyle|12.08.2021 09:57

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

Newsroom

Η 54χρονη ηθοποιός Χάλι Μπέρι (Halle Berry) στη νέα της ταινία - την οποία και σκηνοθετεί - υποδύεται μια αθλήτρια μικτών πολεμικών τεχνών (MMA) και είναι ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι... τα κατάφερε τόσο καλά! Η ταινία, με τίτλο «Bruised», η οποία έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο του 2020 και αναμένεται στην πλατφόρμα του Netflix στις 24 Νοεμβρίου, ήταν ένα στοίχημα για την ηθοποιό, που ασχολείται συστηματικά με τη γυμναστική και το fitness.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της New York Post, η σταρ του «John Wick: Chapter 3» μπήκε με τόση όρεξη στα γυρίσματα που έσπασε δύο πλευρά σε μια σκηνή την πρώτη κιόλας ημέρα στο πλατό. Ωστόσο, αρνήθηκε να σταματήσει το γύρισμα.

«Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως θα υποδυόμουν μια αθλήτρια MMA στα 54 χρόνια μου»

Η Χάλι Μπέρι έκανε μια ενθουσιώδη ανάρτηση στο Twitter. «Παλιά, ήταν σύνηθες όταν έφτανες τα 40 η καριέρα σου να τελείωνε… και εννοώ ολοκληρωτικά. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ πως θα υποδυόμουν μια αθλήτρια MMA στα 54 χρόνια μου. Ναι, το έκανα, οπότε αυτό πρέπει να αλλάζει. Είμαι η απόδειξη γι’ αυτό».

T

Η ηθοποιός, που ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο σε διαγωνισμούς ομορφιάς, είναι η πρώτη και μοναδική Αφροαμερικανίδα ηθοποιός που έχει κερδίσει το Όσκαρ Α' Γυναικείου Ρόλου. Έχει επίσης κερδίσει το Χρυσό Βατόμουρο Χειρότερης Ηθοποιού το 2005 για την ταινία «Catwoman» και παρέλαβε η ίδια το βραβείο, κάτι που γίνεται σπανίως.

T

Η Μπέρι ήταν παντρεμένη με τον παίκτη του μπέιζμπολ Ντέιβιντ Τζάστις και με τον τραγουδιστή-στιχουργό Έρικ Μπενέτ. Έχει μια κόρη από την σχέση της με το μοντέλο Γκάμπριελ Όμπρι και έναν γιο από την σχέση της με τον ηθοποιό Ολιβιέ Μαρτίνες. 

T

Χάλι Μπέρι - Bruised: Έπρεπε να παλέψω για να σκηνοθετήσω μια ταινία

Η Χάλι Μπέρι (Halle Berry), η οποία κάνει το σκηνοθετικό της ντεμπούτο με την ταινία του Netflix «Bruised», είπε ότι είχε σκοπό μόνο να πρωταγωνιστήσει στο φιλμ, αλλά συναντήθηκε με πολλούς σκηνοθέτες που δεν μοιράζονταν το όραμά της για την παρουσίαση στη μεγάλη οθόνη της ιστορίας για μία αθλήτρια των MMA (Μικτών Πολεμικών Τεχνών). «Θα έλεγα: Κανείς δεν το αντιλαμβανόταν όπως εγώ» ανέφερε η Αμερικανίδα ηθοποιός στη διάρκεια συζήτησης στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Σάντανς με θέμα «Women Breaking Barriers» (Γυναίκες που Σπάνε Φραγμούς) της Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου του Χόλιγουντ.

Η συνεργάτης της Μπέρι στην παραγωγή, Ιλέιν Γκόλντσμιθ - Τόμας της πρότεινε να σκηνοθετήσει την ταινία. Οι δυο τους συνεργάστηκαν στο παρελθόν στις ταινίες «Perfect Stranger» και «Kidnap» και στη σειρά «Extant». «Θυμάμαι για μια εβδομάδα, απλώς δεν μπορούσα να δεχτώ ότι ήταν κάτι που ήθελα να κάνω ή θα μπορούσα να κάνω» είπε η Χάλι Μπέρι. «Τέλος, απλώς συμφώνησα και της είπα: “ Εντάξει, αν πιστεύεις σε μένα, τότε και εγώ θα πιστέψω σε μένα”». Η Χάλι Μπέρι υποδύεται τη Jackie Justice, αθλήτρια Μικτών Πολεμικών Τεχνών που προσπαθεί να επιστρέψει ενώ αγωνίζεται για την επιμέλεια του γιου της.

«Πάλεψα στην ταινία... αλλά έπρεπε να παλέψω και για να μου δοθεί η ευκαιρία να σκηνοθετήσω την ταινία» είπε η Χάλι Μπέρι για το Bruided.

T

Όλες οι ειδήσεις

Ursula Corbero: Η «Τόκιο» του «Casa de papel» ποζάρει στη Vogue - Εκπληρώνω τα όνειρά μου

Θλίψη στον χώρο της μόδας: Πέθανε ο γνωστός σχεδιαστής Χάρης Χουρμούζης

Ψαρά: Το νησί των «εναλλακτικών» με τις 40 παραλίες είναι πιο παρεξηγημένο από ό,τι πίστευες

Έρχεται το Body Worlds: Έκθεση με πραγματικά σώματα που έχουν διατηρηθεί μέσω πλαστινοποίησης

NetflixΧάλι Μπέρι