Lifestyle|21.01.2019 13:05

Πρεμιέρα απόψε για το MasterChef - απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο (vid)

Newsroom

Το MasterChef, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει στο Star με τον 3ο κύκλο.

Από το βράδυ της Δευτέρας 21/1, οι τρεις κορυφαίοι σεφ Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ξεκινούν ένα ταξίδι πάθους, ταλέντου και γεύσης, για την ανάδειξη του επόμενου Έλληνα MasterChef. Οι κριτές θέλουν να δουν στις δημιουργίες των διαγωνιζόμενων πρωτοτυπία, τεχνική, ξάφνιασμα γεύσεων, πιάτα φροντισμένα με αγάπη, δουλειά, υπομονή. 

Ο διαγωνιζόμενος, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του αλλά τον εαυτό του, θα είναι εκείνος, που θα αναδειχθεί νικητής MasterChef και θα κερδίσει και το έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Food and Beverage Manager στο MasterChef 3, ο άνθρωπος, που θα δημιουργεί τις συνταγές στις δοκιμασίες των υποψηφίων και θα έχει τον απόλυτο έλεγχο του pantry, δηλαδή της αποθήκης τροφίμων, θα είναι ο έμπειρος Χάρης Αντωνόπουλος.

T

Όλα όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα στις 21:00 

Χιλιάδες μάγειρες και μαγείρισσες από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή και περισσότεροι από 500 λάτρεις της μαγειρικής θα έχουν τη μια και μοναδική ευκαιρία να πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση. Δυο, τουλάχιστον, από τους τρεις κριτές του MasterChef πρέπει να πουν το μεγάλο «ΝΑΙ», για να συνεχιστεί το ταξίδι τους.

Οι auditions του MasterChef ξεκινούν από τη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, είδαν, γεύτηκαν, απογοητεύθηκαν αλλά και γοητεύθηκαν. Η ταχύτητα, η συνέπεια, η δημιουργικότητα, η αφοσίωση, η λεπτομέρεια, θα κρίνουν την πορεία των παικτών στο παιχνίδι. Οι πιο «αδύναμοι» αποχωρούν από τον διαγωνισμό μέσα από εβδομαδιαίες δοκιμασίες.

Δείτε τα πλάνα από την πρεμιέρα του MasterChef που προβλήθηκαν «Στη Φωλιά των Κου Κου»:

 

Ο περσινός νικητής του MasterChef

Οι δύο φιναλίστ Τιμολέων Διαμαντής και Χρήστος Γλωσσίδης έβαλαν τα δυνατά τους τον Μάιο του 2018 για τις τελικές δοκιμασίες που θα έκριναν το αποτέλεσμα. Μετά από 4 μαγειρικούς γύρους όπου οι δύο διαγωνιζόμενοι εντυπωσίασαν σχεδόν εξίσου τους κριτές.

Έλληνας MasterChef αναδείχθηκε στήθος με στήθος ο Τίμος, ο οποίος συγκέντρωσε τη μεγαλύτερη βαθμολογία (53 έναντι 52 του Χρήστου).

 
T
MasterChef