Lifestyle|13.08.2021 10:34

Δανάη Λιβιεράτου: Εντυπωσίασε τον Χρήστο Μάστορα με το τραγούδι της

Newsroom

Η μικρότερη κόρη του Λάμπη Λιβιεράτου και της Εύης Αδάμ, Δανάη Λιβιεράτου έχει καλλιτεχνική φλέβα και συχνά ποστάρει στα social media τραγούδια τα οποία ερμηνεύει με τη μοναδική φωνή της. Η 19χρονη δεν επέλεξε να ασχοληθεί αποκλειστικά με το modelling όπως και η μητέρα της, αλλά, όπως όλα δείχνουν, θα ακολουθήσει και τα βήματα του μπαμπά της.

Η Δανάη Λιβιεράτου είναι πολύ ενεργή στο Instagram και συχνά δημοσιεύει βίντεο, στα οποία ερμηνεύει γνωστά αγαπημένα τραγούδια κυρίως του ξένου ρεπερτορίου. Αυτή τη φορά ερμήνευσε μοναδικά το «Τhe Zone» του The Weeknd και οι φωνητικές της ικανότητες εντυπωσίασαν τον frontman του συγκροτήματος «Μelisses», Χρήστο Μάστορα, ο οποίος πόσταρε ένα emoji κάτω από την ανάρτησή της.

T
T

Ο Λάμπης Λιβιεράτος και η Εύη Αδάμ έχουν ακόμα μια κόρη, την Νεφέλη, η οποία είναι δύο χρόνια μεγαλύτερη από τη Δανάη.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Dot» του ΣΚΑΪ (11/04) ο Λάμπης Λιβιεράτος είχε αναφερθεί στο πρόβλημα υγείας και την μάχη με την κατάθλιψη που αντιμετώπισε, μέσα σε όλες τις άλλες οικονομικές δυσκολίες των τελευταίων ετών. Είχε μάλιστα πει ότι θέλει τα παιδιά του να κατανοήσουν πλήρως τι έχει ζήσει στη ζωή του...και ότι είναι σημαντικό οι άνθρωποι να ζητούν βοήθεια. «Με τη σωστή βοήθεια ξεπερνάς το πρόβλημα και βγαίνεις πιο δυνατός» είχε πει ο Λάμπης Λιβιεράτος. 

Όλες οι ειδήσεις

Οι φωτιές «καίνε» το χαρτί των εκλογών και αναζωπυρώνουν τα σενάρια του ανασχηματισμού - Οι επόμενες κινήσεις της κυβέρνησης

Τι μάθαμε και τι δεν μάθαμε από τη συνέντευξη Τύπου του Πρωθυπουργού

Madonna: Η Λούρδη ξεσπά γιατί την αποκαλούν πλουσιοκόριστο - «Δεν έχω ανάγκη τα λεφτά της μαμάκας»

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

 Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών

Λάμπης ΛιβιεράτοςκόρηΧρήστος Μάστοραςτραγούδι