Στην υγειά μας ρε παιδιά: Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ για την αλλαγή ώρας της εκπομπής
NewsroomΤο ραντεβού των τηλεθεατών με τις όμορφες παρέες που σμίγουν στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, «Στην υγειά μας ρε παιδιά», από τις 8 Φεβρουαρίου και μέχρι το τέλος της σεζόν, αλλάζει ημέρα.
Όπως αναφέρει το skai.gr, λόγω ταυτόχρονης μετάδοσης του Survivor στην Ελλάδα και την Τουρκία και το Σάββατο, η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» θα μεταδίδεται κάθε Παρασκευή στις 21.00. Έτσι, τα σαββατοκύριακά θα ξεκινούν πια από την Παρασκευή το βράδυ με τον Σπύρο Παπαδόπουλο να φιλοξενεί μουσικές, τραγούδια και καλλιτέχνες που αγαπάει το κοινό.
Η μακροβιότερη εκπομπή για το ελληνικό τραγούδι έχει αγαπηθεί από το τηλεοπτικό κοινό και έχει κατακτήσει μια από τις υψηλότερες θέσεις στην κατάταξη των προγραμμάτων από πλευράς τηλεθέασης.
Το 2018 έκλεισε για το στην «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με συνολικό ποσοστό 26,5% κατά μέσο όρο για όλο το χρόνο (963.000 τηλεθεατές), ενώ το εορταστικό επεισόδιο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς παρακολούθησαν 1.355.000 τηλεθεατές (μερίδιο 35,7%).
- Τα τρία νέα μέτρα για τους αγρότες που ανακοίνωσε ο Χατζηδάκης - «Είμαστε έτοιμοι να τα προχωρήσουμε»
- Βίντεο με τη στιγμή της σύλληψης του γιου του Κατρίνη μετά από καταδίωξη - «Κάτσε κάτω»
- Αίγιο: Βγήκαν τα αποτελέσματα της νεκροψίας του μποξέρ που γρονθοκόπησε τον γιατρό - Τι έδειξαν
- Στείλτε τον Φραπέ στο Eurogroup:«Δεν θέλω ου!» (Ep12)