Lifestyle|16.08.2021 10:04

Elliot Page: Ποζάρει υπερήφανα χωρίς μπλούζα, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς

Newsroom

Ο Έλιοτ Πέιτζ (Elliot Page) δημοσίευσε μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram, ποζάροντας με ανδρικό μαγιό και επιδεικνύοντας τους καλογυμνασμένους κοιλιακούς του, λίγους μήνες μετά το come out ως τρανς. Το στιγμιότυπο συνοδευόταν από το «αυτοκόλλητο» TGIF (Thank Goodness it's Friday) και τραβήχτηκε, σύμφωνα με το People, στα γυρίσματα ενός νέου κινηματογραφικού πρότζεκτ.

Σημειώνεται ότι ο 34χρονος ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Umbrella» του Netflix, έγινε ο πρώτος τρανς άνδρας που πρωταγωνίστησε στο εξώφυλλο του περιοδικού Time. Όπως εξήγησε στη συνέντευξή του, η απόφαση που τον βοήθησε ν' ανέβει ψυχολογικά ήταν η μαστεκτομή που έκανε.

«Ξέρουμε ποιοι είμαστε. Οι άνθρωποι έχουν προσκολληθεί σε αυτές τις αμετακίνητες ιδέες για το φύλο γιατί έτσι νιώθουν ασφαλείς. Αλλά αν μπορούσαμε να αναγνωρίσουμε όλες τις υπέροχες περιπλοκότητες των ανθρώπων, ο κόσμος θα ήταν ένα πολύ καλύτερο μέρος» είχε υπογραμμίσει ο ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Έλιοτ Πέιτζ ανέφερε πως η πανδημία του έδωσε χρόνο να σκεφτεί για την ταυτότητα του φύλου του. «Είχα αρκετό χρόνο με τον εαυτό μου για να επικεντρωθώ σε πράγματα που σκεφτόμουν, με πολλούς τρόπους, ασυναίσθητα, τα απέφευγα» είπε. «Ήμουν επιτέλους ικανός ν' αποδεχθώ ότι είμαι transgender και ν' αφήσω τον εαυτό μου να γίνει πλήρως αυτός που είμαι» πρόσθεσε.

T

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ο πατέρας της παραιτείται από την κηδεμονία - Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία 60 εκατ.

Jennifer Lopez: Χαμός με το ροζ διαμάντι που της χάρισε ο Affleck - Κόστισε 2,5 εκατ.

Halle Berry: Έσπασε δύο πλευρά στα γυρίσματα του Bruised - Η ταινία στο Netflix

 Am Legend: Πώς ένα αδιάφορο θρίλερ με βαμπίρ έγινε «σημαία» των αντιεμβολιαστών

NetflixηθοποιόςΈλιοτ Πέιτζ