Lifestyle|20.08.2021 12:43

Rosie Huntington – Jason Statham: Θα γίνουν γονείς για δεύτερη φορά

Newsroom

Με μία ανάρτηση στο προσωπικό της προφίλ στο Instagram, η Ρόζι Χάντινγκτον (Rosie Huntington) ανακοίνωσε πως είναι έγκυος για δεύτερη φορά. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες, γνωστοποιώντας έτσι το χαρμόσυνο γεγονός. «Δεύτερος γύρος» έγραψε στη λεζάντα.

Η Rosie και ο Τζέισον Στέιθαμ (Jason Statham) είναι σε σχέση από το 2010 και αρραβωνιάστηκαν το 2016. Τον Ιούνιο του 2017 έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, τον Jack Oscar Statham.

T

Το διάσημος μοντέλο γεννήθηκε και μεγάλωσε σε μια επαρχιακή πόλη της Αγγλίας. Στο σχολείο τα αγόρια τη θεωρούσαν άσχημη και την κορόιδευαν για τα μεγάλα χείλη και το μικρό της στήθος. Στο χώρο του μόντελινγκ μετράει αρκετές επιτυχίες στο ενεργητικό της.

Πέρα από την παρουσία της στα εξώφυλλα των μεγαλύτερων περιοδικών μόδας, έχει αποτελέσει κεντρικό πρόσωπο σε αρκετές καμπάνιες γνωστών εταιρειών μόδας όπως Tommy Hilfiger, Burberry και Victoria Secret. Έχει ψηφιστεί ως η πιο όμορφη γυναίκα από τα περιοδικά Maxim και FHM, ενώ έκανε και το ντεμπούτο της ως ηθοποιός στην ταινία «Transformers 3» το 2011.

T

Μιλώντας στο περιοδικό «Glamour», η καλλονή με τους 13,2 εκατομμύρια ακόλουθούς στο Instagram, αποκάλυψε ότι δεν έχει πολλούς διάσημους φίλους γιατί δεν αισθάνεται άνετα μαζί τους. Ανέφερε, μάλιστα, ότι παρά τη συμμετοχή της σε ταινίες, δεν έχει ιδιαίτερες φιλοδοξίες για την 7η Τέχνη, αλλά ταυτόχρονα δήλωσε πως δεν πιστεύει ότι μπορεί να κρατηθεί στο μόντελινγκ για πολλά χρόνια. 

Γιατί η Rosie Huntington θα ήθελε να είναι στη θέση της Rihanna

Όταν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, ποια διάσημη σταρ θα ήθελε να έχει τη θέση, εκείνη απάντησε πώς θα επιθυμούσε να γίνει η Rihanna, όταν τραγουδάει και χορεύει πάνω στη σκηνή. «Πιστεύω ότι αυτή θα είναι η απόλυτη εμπειρία και την αγαπώ, αγαπώ τη μουσική της, αγαπώ όσα υποστηρίζει και νομίζω ότι αυτό δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο συναίσθημα, το να τραγουδάς σε ένα κοινό και το πλήθος να σε κοιτάζει με θαυμασμό. Θα ήθελα πάρα πολύ να το ζήσω αυτό».

T

Όλες οι ειδήσεις

Λευτέρης Πανταζής: Ο απόλυτος συνωστισμός σε συναυλία του - Έδωσαν το «παρών» 10.000 άτομα

Νίκος Οικονομόπουλος: Με πυρετό και δύσπνοια στον Ευαγγελισμό - Όσα έλεγε για τον κορονοϊό πριν τη νοσηλεία του

Τσακ Κλόους: Πέθανε ο διάσημος Αμερικανός εικαστικός - Είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική παρενόχληση

Sinead O' Connor: Η συγκινητική επιστολή στον Χάρι - «Η Νταϊάνα θα ήταν περήφανη για σένα»

μοντέλοinstagramRosie HuntingtonεγκυμοσύνηΡόζι ΧάντινγκτονVictoria's Secret