Lifestyle|23.08.2021 09:24

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο του γιου της με τη Δανάη Μιχαλάκη

Newsroom

Τον έρωτά τους με τα δεσμά του γάμου σφράγισαν η πρωταγωνίστρια της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Δανάη Μιχαλάκη και ο ηθοποιός και γιος της Φιλαρέτης ΚομνηνούΓιώργος Παπαγεωργίου - τον οποίο θα δούμε στη σειρά «Σχεδόν Ενήλικες». Η τηλεοπτική «Δρόσω» και ο πολυτάλαντος ηθοποιός, σκηνοθέτης και τραγουδιστής των «Polkar», μετά από σχέση δύο χρόνων, ανέβηκαν τα σκαλιά του πρώην δημαρχείου Ποσειδωνίας στη Σύρο, ενώπιον των συγγενών τους, φίλων και πολλών ηθοποιών από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η Φιλαρέτη Κομνημού, μητέρα του γαμπρού, έκανε μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram για το ζευγάρι μαζί με μία φωτογραφία από την τελετή και έγραψε: «Ο γάμος τους!!! Η αγάπη τους!!!».

T

Δανάη Μιχαλάκη - Γιώργος Παπαγεωργίου: Με κέρδισε η καλοσύνη της 

Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου είναι μαζί τα τελευταία δύο χρόνια και από την αρχή κρατούσαν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το ζευγάρι ήταν πάντα διακριτικό στις δηλώσεις του. Τους τελευταίους μήνες είχε κυκλοφορήσει η είδηση πως θα έκαναν τον γάμο τους αυτό το καλοκαίρι, αλλά κανένας από τους δύο δεν είχε επιβεβαιώσει κάτι τέτοιο. «Προτιμώ να δίνω στον έρωτα τον απόλυτο ρόλο. Κάτι σαν πρωταγωνιστή», είχε πει ο Γιώργος Παπαγεωργίου αποκαλύπτοντας παράλληλα αν υπάρχουν ανταγωνισμοί ανάμεσά τους: «Εμείς δεν έχουμε αφήσει καθόλου χώρο για ανταγωνισμούς στη σχέση μας».

T

Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, οικογένεια και παιδιά ο ηθοποιός άφηνε ανοιχτό το ενδεχόμενο λέγοντας: «Προτιμούμε ο γάμος μας να αφορά κυρίως εμάς τους δύο. Ο γάμος είναι κάτι που υπάρχει στα σχέδιά μας, το συζητάμε, το θέλουμε αλλά δεν ξέρουμε καθόλου το πότε και το πού λόγω του κορονοϊού. Η πρόταση γάμου δεν έγινε πολύ παραδοσιακά. Οι γονείς είναι πολύ χαρούμενοι. Δουλειές κάνω, μου αρέσει πολύ το σκούπισμα. Εγώ δεν κάνω φάρσες στη Δανάη, εκείνη μου κάνει. Αυτό που με κέρδισε στον χαρακτήρα της δεν είναι άλλο από την καλοσύνη της».

Όλες οι ειδήσεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ο Δάσκαλος»

Κρήτη: Τούρκοι ήρθαν με ιστιοφόρο - Ζητούν πολιτικό άσυλο

Νίκος Παπαθανάσης στο ethnos.gr: Θα επουλωθεί κάθε τραύμα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές

Τόλης Βοσκόπουλος: Συντετριμμένες στο μνημόσυνο η κόρη του και Άντζελα Γκερέκου

Γιώργος ΠαπαγεωργίουΦιλαρέτη ΚομνηνούΆγριες μέλισσεςΣύροςγάμοςΔανάη Μιχαλάκη