Lifestyle|24.08.2021 08:23

Beyonce και Jay-Z σε καμπάνια του Tiffany - Η ποπ σταρ με το μυθικό κίτρινο διαμάντι της Χέπμπορν

Newsroom

Ο γάμος της Beyoncé και του JAY-Z έχει περάσει από σαράντα κύματα, αλλά το κορυφαίο power couple βρίσκει τρόπους να αναθερμαίνει τη φλόγα. Η 39χρονη τραγουδίστρια γνώρισε τον μετέπειτα σύζυγό της όταν εκείνη ήταν μόλις 18 ετών και μέλος των «Destiny's Child». Μετά από 20 χρόνια σχέσης, πολλές φήμες για παραστρατήματα (δικά του) και τρία παιδιά, το ζευγάρι φαίνεται να έχει ανακαλύψει τη συνταγή της... ευγενούς συνύπαρξης.

Η επόμενη καμπάνια της εταιρίας Tiffany & Co, που θα κυκλοφορήσει στις 2 Σεπτεμβρίου, θα είναι μια έκπληξη. Η ποπ σταρ και ο 51χρονος ράπερ γιορτάζουν το love story της ζωής τους, φορώντας διαμάντια αμύθητης αξίας. «Η αγάπη είναι το διαμάντι που στολίζουν τα κοσμήματα και η τέχνη». Το People δημοσίευσε τις πρώτες εικόνες από την καμπάνια «ABOUT LOVE».

Beyoncé - Με το κίτρινο διαμάντι που φόρεσε η Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Breakfast at Tiffany's»

Η Beyoncé φοράει για τις ανάγκες της καμπάνιας το εμβληματικό κίτρινο διαμάντι Tiffany. Η σταρ θα είναι η πέμπτη γυναίκα που θα νιώσει γύρω από τον λαιμό της αυτό το μυθικό διαμάντι, που εξορύχθηκε στην Νότια Αφρική το 1877. Μετά τη Μέρι Γουάιτχαους, την Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Breakfast at Tiffany's», τη Lady Gaga στα Όσκαρ και την Γκαλ Γκαντότ στην ταινία «Death on the Nile», η Μπιγιονσέ ήταν η επόμενη σταρ που έβαλε το βαρύτιμο κόσμημα. Ο JAY-Z φόρεσε το επίσης εμβληματικό κόσμημα καρφίτσα «Bird on a Rock» του Jean Schlumberger, και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτά τα πανάκριβα πετράδια που χρησιμοποιήθηκαν στην καμπάνια.

Το ζευγάρι ποζάρει μπροστά από πανάκριβο πίνακα ιδιωτικής συλλογής του γνωστού ζωγράφου Jean-Michel Basquiat, με τίτλο «Equals Pi». Ο πίνακας παρουσιάζεται για πρώτη φορά παγκοσμίως και σύμφωνα με τους υπεύθυνους για την καμπάνια ταίριαζε στην αφήγηση και το love story του διάσημου ζευγαριού.

T
T
T

Η Lady Gaga θυμίζοντας την Όντρεϊ Χέπμπορν στο «Breakfast at Tiffany's», φόρεσε στην τελετή των Όσκαρ του 2019 το περίφημο κίτρινο διαμάντι. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα διαμάντια του κόσμου, 128,54 καρατίων και αξίας 30 εκ. δολαρίων.

AP

Όλες οι ειδήσεις

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πρώτο βίντεο από τα γυρίσματα της νέας σειράς «Ο Δάσκαλος»

Φιλαρέτη Κομνηνού: Η τρυφερή ανάρτηση για τον γάμο του γιου της με τη Δανάη Μιχαλάκη

Κατερίνα Καραβάτου για το διαζύγιο με Κρατερό: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Razastarr: Νεκρός σε τροχαίο ο 46χρονος ράπερ Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος

ΜπιγιονσέBeyonceJay-Zδιαμάντια