Lifestyle|28.08.2021 10:03

Άκης Τσοχατζόπουλος – Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη και το τελευταίο «αντίο»

Newsroom

Τον παππού της, Άκη Τσοχατζόπουλο, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής (27/8) σε ηλικία 82 ετών, αποχαιρέτησε με ανάρτησή της η Κιάρα Μαρκέζη, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό από τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks». Η εγγονή του  πρώην υπουργού των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ, αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο τον αγαπημένο της παππού. Πόσταρε δύο κοινές τους φωτογραφίες από την εποχή που εκείνη ήταν παιδάκι, λέγοντας ότι θα τον θυμάται για πάντα.

Η Κιάρα Τσοχατζόπουλου Μαρκέζη είναι κόρη του επιχειρηματία Αλέξανδρου Τσοχατζόπουλου (γιος του Άκη Τσοχατζόπουλου από τον πρώτο του γάμο) και της φωτογράφου Μαρίας Μαρκέζη. Η Κιάρα, το πρώτο εγγόνι του Άκη Τσοχατζόπουλου, γεννήθηκε την 1η Μαρτίου του 2000, όταν ο παππούς της ήταν υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Κιάρα Μαρκέζη για την οντισιόν του «Greece's Next Top Model»

Από μικρό παιδί ακολουθούσε την μητέρα της στα επαγγελματικά της ταξίδια και έκλεβε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια από ανθρώπους του χώρου. Επομένως, ήταν θέμα χρόνου να κολλήσει το μικρόβιο του μόντελινγκ. Σε παλαιότερη συνέντευξη που παραχώρησε στο «Secret» είχε μιλήσει, μεταξύ άλλων, για την εμπειρία της στην οντισιόν του «Greece's Next Top Model» και την αντιμετώπιση που είχε από την κριτική επιτροπή

«Πήγα και με έκοψαν γιατί είχα τατουάζ. Είχα δύο “όχι”. Από τον Άγγελο Μπράτη και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία μου είπε ότι δεν κάνω για μοντέλο, γιατί δεν έχω ούτε σώμα, ούτε πρόσωπο. Μου είπε ότι είμαι ωραία κοπέλα, αλλά δεν κάνω για μόντελινγκ. Από την άλλη, η Βίκυ Καγιά και ο Δημήτρης Σκουλός μου είπαν ότι τους άρεσα πολύ, απλώς ήθελαν να αλλάξω τα μαλλιά μου», είχε αναφέρει.

T

«Δεν στενοχωρήθηκα. Απλώς ένιωσα ότι με αδίκησαν γιατί έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα ως μοντέλο… Καλύτερα που δεν με πήραν, γιατί θα είχα φύγει από μόνη μου. Ο τρόπος που φέρονται στα κορίτσια είναι απαράδεκτος», συμπλήρωσε.

H νεαρή καλλονή εμφανίστηκε ιδιαίτερα ενοχλημένη από τη συμπεριφορά της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. «Τσαντίστηκα με την Ηλιάνα, γιατί σε όλα τα κορίτσια μιλούσε κάπως. Έδειχνε ότι εκείνη είναι η καλύτερη από όλους. Υποτιμούσε τα κοριτσάκια. Τη λυπάμαι να σου πω την αλήθεια. Γιατί όλος ο κόσμος την κράζει με αυτά που λέει. Βγαίνει και λέει ότι τα έχει κάνει όλα. Κάνει τα κορίτσια να νιώθουν ότι είναι ένα τίποτα». 

Νύφη Ακη Τσοχατζόπουλου: Η Κιάρα δέχτηκε bullying όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή

Ένα μεσημέρι Σαββάτου (15/2/2020), η Μαρία Μαρκέζη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Dot.» και μίλησε για την κόρη της, Κιάρα, από το «My Style Rocks» και τον πεθερό της, Άκη Τσοχατζόπουλο

T

«Είναι ένα δύσκολο κομμάτι να μεγαλώνει μια μάνα μόνη το παιδί της και πόσο μάλλον, όταν η Κιάρα είναι παιδί ενός υπουργού, ο παππούς της υπουργός και είναι σε αυτή την οικογενειακή κατάσταση και μετά βρίσκεται σε μια άλλη οικογενειακή κατάσταση. Αυτό μπορεί να συμβεί, αλλά το άσχημο είναι πως ο κόσμος, η κοινωνία μόλις σε βρίσκουν σε μια αδύναμη στιγμή σου φέρονται άσχημα» ανέφερε αρχικά η Μαρία Μαρκέζη.

«Το παιδί μου δέχθηκε μια απίστευτη συμπεριφορά ανθρώπων, όταν ο παππούς της μπήκε στη φυλακή, λες και έφταιγε η Κιάρα. Μιλάω και για τα μικρά παιδιά που άκουγαν όσα έλεγαν οι γονείς και υπήρχε bullying προς την Κιάρα μέχρι και στο δημόσιο σχολείο που πήγε. Η Κιάρα πήγε μια χρονιά σε ιδιωτικό σχολείο και μετά πήγε σε δημόσιο γιατί δεν υπήρχε πια η οικονομική δυνατότητα για να συνεχίσει. Γενικότερα, όμως, ήμασταν και είμαστε απλοί. Ότι μπορεί να έχω πέντε ρούχα καλά γιατί τα έχω από εκείνη την εποχή, τι να κάνουμε… Δεν μπορούσα να έχω τον πεθερό μου υπουργό και να βγαίνω με κουρέλια από τη λαϊκή» πρόσθεσε η γνωστή φωτογράφος.

T

Μιλώντας για τον Άκη Τσοχατζόπουλο, η Μαρία Μαρκέζη ανέφερε πως ο ίδιος παρακολουθούσε την εγγονή του στο show του ΣΚΑΪ, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η κόρη της από την κριτική επιτροπή, σχολίασε πως «είναι στενάχωρο, στην αρχή ερχόταν σπίτι και έκλαιγε και μου έλεγε ότι θέλω να φύγω και να σταματήσω και της είπα ότι δεν πρέπει να σταματάς κάτι που αρχίζεις» δίνοντας τέλος σε όλες τις φήμες που θέλουν την Κιάρα να έχει στιλίστα. 

Το βράδυ της Παρασκευής (20/03/2020) το τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε το τελευταίο My Style Rocks Gala λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η παίκτρια που είχε αποχωρήσει τότε ήταν η Κιάρα Μαρκέζη, η εγγονή του Ακη Τσοχατζόπουλου

Όλες οι ειδήσεις

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

Σ’αγαπάω μεν… αλλά: Γνωρίστε τους ήρωες από τη νέα σειρά του OPEN

Μόνικα Μπελούτσι: Ανοίγουν εκτάκτως έξτρα θέσεις στο Ηρώδειο - Το μήνυμά της στο ελληνικό κοινό

Άκης ΤσοχατζόπουλοςΚιάρα ΜαρκέζηΚιάρα Τσοχατζοπούλουθάνατος