Lifestyle|28.08.2021 14:56

Έλενα Ασημακοπούλου: Ο stalker που την τρόμαξε και το τηλεφώνημα στην αστυνομία

Newsroom

Μία τρομακτική εμπειρία είχε την Παρασκευή (27/8) η ηθοποιός Έλενα Ασημακοπούλου στο μαγαζί που διατηρεί, καθώς φανατικός θαυμαστής της, με τη συμπεριφορά του την ανάγκασε να καλέσει την αστυνομία. Η σύζυγος του Μπρούνο Τσιρίλο, περιέγραψε την περιπέτειά της μέσω των instastories. 

«Δευτέρα μεσημέρι χτυπάει το σταθερό του μαγαζιού και μου ζητάει κάποιος όπου δεν γνωρίζω να βρεθούμε… Αρνούμαι και κλείνω το τηλέφωνο… Σήμερα λοιπόν ο ίδιος άνθρωπος μου χτυπάει το κουδούνι πάλι στο μαγαζί, ενώ είμαστε κλειστά λόγω διακοπών, και μου λέει ότι ‘ήρθα να σε γνωρίσω’… Του λέω όχι εγώ δεν θέλω… Τρόμαξα πολύ και έκλεισα την πόρτα γρήγορα, καθώς ήμουν μόνη μου και ετοίμαζα τις παραγγελίες του e-shop.

Φεύγει και ξαναγυρίζει με την πρόφαση ότι θέλει να ψωνίσει (ενώ είμαστε κλειστά) και επιμένει να ανοίξω για να μου μιλήσει… Τον διώχνω και του λέω ότι αν συνεχίσει θα φωνάξω την αστυνομία… Φωνάζω την αστυνομία, αναφέρω το περιστατικό, αλλά δεν τον πρόλαβαν… Αργότερα μαθαίνω ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν από το πρωί εκεί και με περίμενε… Να προσέχετε, να μιλάτε, να ζητάτε τη βοήθεια της αστυνομίας και όταν λέμε ΟΧΙ, είναι… ΌΧΙ!» έγραψε η Έλενα Ασημακοπούλου.

T

Έλενα Ασημακοπούλου: «Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος»

Δύσκολες ώρες πέρασε η οικογένεια της Έλενας Ασημακοπούλου, αφού αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το σπίτι τους στον Άγιο Στέφανο, το οποίο κινδύνευσε από τη φωτιά που ξέσπασε στη βορειανατολική Αττική.

Μετά από λίγα 24ωρα, η τριμελής οικογένεια επέστρεψε στην οικία της και η ηθοποιός ξέσπασε μέσω Instagram για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, από τη μία με τις πυρκαγιές που δεν έχουν σβήσει ακόμα, και από την άλλη με τα κρούσματα κορονοϊού που αυξάνονται διαρκώς.

T

«Κουράστηκα… Ανέβηκαν τα κρούσματα στις 4.000. Εδώ και 8 μέρες καίγεται η μισή Ελλάδα. Η οικονομία πάει κατά διαόλου. Η κακία και η αγένεια ορισμένων ανθρώπων δεν περιγράφεται. ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ. Δεν θέλω άλλη τηλεόραση. Δεν θέλω άλλες άσχημες ειδήσεις. Δεν θέλω να φεύγω κυνηγημένη από το σπίτι και το παιδί μου να έχεις αυτές τις εικόνες. Δεν θέλω να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μην κολλήσω Covid. Θέλω τη ζωή μου πίσω. Έλεος», έγραψε χαρακτηριστικά η Έλενα Ασημακοπούλου.

T

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Τσοχατζόπουλος – Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη και το τελευταίο «αντίο»

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Big Brother πρεμιέρα: Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

ηθοποιόςαστυνομίαΈλενα Ασημακοπούλου