Lifestyle|28.08.2021 15:53

Βάσεις 2021: Περήφανος ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός - Ο γιος του πέρασε 1ος στη σχολή που επιθυμούσε

Newsroom

Την Παρασκευή (27/8) ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στις σχολές. Ανάμεσα στους επιτυχόντες και ο γιος του ηθοποιού Στέλιου Κρητικού, που πέρασε στη σχολή που ήθελε στις πανελλαδικές εξετάσεις. Μάλιστα ο Άρης Κρητικός πέρασε και πρώτος.

Ο μικρότερος γιος του Στέλιου Κρητικού πέρασε πρώτος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Ο Στέλιος Κρητικός ανέβασε ένα instastory με τη σχολή που πέρασε ο γιος του, προκειμένου να του ευχηθεί και δημόσια για την επιτυχία του.

Οι δυο γιοι του Στέλιου Κρητικού, Μιχαήλ-Άγγελος και Άρης, έχουν μεγαλώσει πολύ και μοιάζουν στον πατέρα τους αρκετά, ενώ είναι εξαιρετικά ενεργοί και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

T
T
T

O άλλος γιος του Στέλιου Κρητικού, ο Μιχαήλ Άγγελος, είναι μοντέλο και στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» ο ηθοποιός είχε εξηγήσει τον λόγο που δεν τον άφησε να πάρει μέρος στο GNTM 3. «Το συζητήσαμε να πήγαινε στο GNTM. Ήθελε να πάει. Δεν είναι ότι δεν τον άφησα. Εγώ απλά του είπα τη γνώμη μου. Όλοι οι άνθρωποι που στέλνουν τώρα μηνύματα και λένε γιατί δεν πήγε στο GNTM, οι ίδιοι άνθρωποι θα έλεγαν: "έλα μωρέ ο μπαμπάς του τον έβαλε. Παιδί του STAR, μιλημένο, στημένο". Δεν υπήρχε λόγος. Δεν θα του άξιζε» ανέφερε ο ηθοποιός.

T

Όλες οι ειδήσεις

Άκης Τσοχατζόπουλος – Η εγγονή του, Κιάρα Μαρκέζη και το τελευταίο «αντίο»

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Big Brother πρεμιέρα: Οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Βάσεις 2021: Η Πάολα πανηγυρίζει για την κόρη της - Σε ποια σχολή πέρασε 2η η Παολίνα

Πόπη Τσαπανίδου: «Είναι πρόκληση για μένα να παρουσιάσω το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του OPEN»

πανελλήνιες 2021βάσειςπανελλαδικές 2021Στέλιος Κρητικός