Lifestyle|22.01.2019 09:33

Τα ζώδια της Τρίτης (22/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και αυτό δείχνει πως η προσοχή σου εξακολουθεί να βρίσκεται σε αισθηµατικά ζητήµατα. Εχεις µεγαλύτερη ανάγκη να κερδίσεις την προσοχή των ανθρώπων που θα συναναστραφείς, πόσω µάλλον αν µέσα σε αυτούς υπάρχει και κάποιος/α που σε ενδιαφέρει σε αισθηµατικό επίπεδο.

Ταύρος

Η προσοχή σου θα είναι στραµµένη στο σπίτι σου και στους ανθρώπους που το απαρτίζουν καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου στα «εν οίκω». Είναι πολύ πιθανόν να κάνεις µία συζήτηση µε ένα πρόσωπο της οικογένειάς σου προκειµένου να διευθετήσετε κάποιες δουλειές που σχετίζονται µε το σπίτι, από κοινού.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και δείχνει πως η επαφή σου µε ανθρώπους που αγαπάς θα έχει ευεργετική επίδραση στη διάθεσή σου. Την ίδια επίδραση θα έχει και µία βόλτα για ψώνια γι’ αυτό πάρε έναν/µια φίλο/η σου και βγείτε στα µαγαζιά! Πρόσεξε την παρορµητική σου διάθεση όσον αφορά τις αγορές που θα κάνεις.

Καρκίνος

Η ηµέρα ενδέχεται να ξεκινήσει µε ανησυχίες οι οποίες σχετίζονται µε τα οικονοµικά σου. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι πιθανό να σε κάνει να σκεφτείς αλλαγές προκειµένου να µπορέσεις να αυξήσεις το εισόδηµά σου. ∆εν αποκλείεται να σου γίνει πρόταση για µία νέα δουλειά η οποία θα έχει και το ανάλογο οικονοµικό αντίτιµο.

Λέων

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου και να σου προκαλεί πληθώρα συναισθηµάτων είτε αρνητικών είτε θετικών. Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα διαµορφώσουν τη διάθεσή σου γι’ αυτό επίλεξε να συναναστραφείς µόνο µε ανθρώπους που ξέρεις πως µπορείς να είσαι ο εαυτός σου, χωρίς να φοβάσαι πως θα σε παρεξηγήσουν.

Παρθένος

Σήµερα δεν θα είσαι ιδιαίτερα φιλικός/ή προς τους άλλους καθώς θα τους νιώσεις σαν «απειλή». Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και θα ενισχύσει σκέψεις που σε αγχώνουν µε αποτέλεσµα να γίνεις αρκετά καχύποπτος µε όλους. Καλό θα ήταν να επικαλεστείς την τετράγωνη λογική σου για να µπορέσεις να φιλτράρεις µέσω αυτής τις ανησυχίες σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου υπενθυµίζει πράγµατα που έχεις υποσχεθεί στους φίλους σου, όπως µία βόλτα. Σήµερα είναι µία καλή ευκαιρία να συναντήσεις ανθρώπους που ξέρεις πως µαζί τους περνάς καλά, προκειµένου να χαλαρώσεις λίγο από τις υποχρεώσεις αλλά και τη συναισθηµατική υπερχείλιση που σου δηµιούργησε η χθεσινή έκλειψη.

Σκορπιός

Σήµερα το ενδιαφέρον σου θα περιοριστεί µόνο σε θέµατα επαγγελµατικής φύσεως καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Λέοντα θα στρέψει την προσοχή σου σε αυτά. ∆ώσε σηµασία στην εικόνα που δίνεις προς τα έξω αλλά σε καµία περίπτωση µην αφήσεις αυτή την εικόνα να επηρεάσει τον τρόπο που σκέφτεσαι και τις αποφάσεις που παίρνεις.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δηµιουργεί τάσεις φυγής από τις δουλειές και τις υποχρεώσεις. ∆εν αποκλείεται να επικοινωνήσεις µε ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή µε κάποιο φίλο που βρίσκεται στο εξωτερικό. Αυτή η επικοινωνία θα γίνει η αφορµή για να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόµενο ενός ταξιδιού.

Αιγόκερως

Σήµερα θα ξυπνήσεις µε διάθεση να µείνεις µόνος/η και να «τακτοποιήσεις» τις σκέψεις σου. Η Σελήνη στον Λέοντα είναι υπεύθυνη για τη συναισθηµατική αναµόχλευση που νιώθεις, ώστε να µπορέσεις να διευθετήσεις σκέψεις σχετικές µε σηµαντικά ζητήµατα. Σήµερα εκτός από «εσωτερικές διευθετήσεις» θα σου δοθεί η ευκαιρία να κάνεις και κάποιες οικονοµικές.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Λέοντα και σου δηµιουργεί δεύτερες σκέψεις, σε περίπτωση που σου περάσει από το µυαλό πως κάτι θα κάνεις και θα στενοχωρήσεις κάποιο αγαπηµένο σου πρόσωπο. Καλό είναι να συζητήσεις µαζί τους για τις επόµενες κινήσεις σου, αλλά τις αποφάσεις καλό θα είναι να τις πάρεις µόνος σου.

Ιχθύες

Σήµερα θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις να ασχοληθείς καθώς η Σελήνη στον Λέοντα θα τις φέρει όλες στο προσκήνιο. Αυτό θα φέρει αλλαγές στο πρόγραµµά σου καθώς θα χρειαστεί να δουλέψεις λίγο παραπάνω ή να ζητήσεις βοήθεια από κάποιο αγαπηµένο σου πρόσωπο. Προτίµησε να ασχοληθείς µε αυτά που δεν παίρνουν αναβολή.

ζώδιαωροσκόπιο