Lifestyle|29.08.2021 15:55

Sharon Stone: Διασωληνωμένος ο ανιψιός της ηθοποιού - «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα»

Newsroom

Στη σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» Σάρον Στόουν (Sharon Stone) θα απονεμηθεί το βραβείο Χρυσό Είδωλο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. Το βραβείο Χρυσό Είδωλο είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διοργανώνεται στην ελβετική πόλη. Η Σάρον Στόουν θα είναι παρούσα και θα παραλάβει το βραβείο στις 25 Σεπτεμβρίου.

Στη συνέχεια θα προβληθεί η ταινία του 1995 «Casino» του Μάρτιν Σκορσέζε, στην οποία η ηθοποιός υποδύθηκε την Τζίντζερ Μάρτιν. Για την ερμηνεία της κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και υποψηφιότητα για Όσκαρ. «Η Σάρον Στόουν είναι ένα πραγματικό είδωλο της έβδομης τέχνης» εξήγησε ο Κρίστιαν Γιούνγκεν καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

T

«Είναι μια γυναίκα που θα ήθελε ο Χίτσκοκ. Έχει ακαταμάχητη γοητεία, μεγάλο ανθρώπινο βάθος, το ταλέντο να παίζει μια ολόκληρη γκάμα ρόλων και την ικανότητα να γοητεύει το κοινό, όπως καμία άλλη. Σε μια εποχή που στην κινηματογραφική βιομηχανία κυριαρχούσαν άνδρες, στάθηκε στο ύψος της για να πολεμήσει τον σεξισμό και με αυτόν τον τρόπο έγινε ένα βασικό πρότυπο για πολλές γυναίκες στον κλάδο» ανέφερε ο Κρίστιαν Γιούνγκεν. Το 17o Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης διοργανώνεται από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 3 Οκτωβρίου.

Σάρον Στόουν: Δύσκολες ώρες για την ηθοποιό - «Χρειαζόμαστε ένα θαύμα»

Το πρωί της Παρασκευής η Σάρον Στόουν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του ανιψιού της, τον οποίο έχει βαφτίσει, ο οποίος είναι διασωληνωμένος, γράφοντας: «Ο ανιψιός μου και βαφτισιμιός μου, River Stone διαγνώστηκε με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων σήμερα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα!». 

T

Όλες οι ειδήσεις

Anya Taylor Joy: Η σταρ του Queen's Gambit ζούσε με αναψυκτικά διαίτης, τσιγάρα και καφέ

Maria Menounos: Η ανάρτηση για τη μητέρα της που έφυγε από τη ζωή - Αυτή ήταν η επιθυμία της

Ανέστης Βλάχος: Συγκίνηση στην κηδεία του ηθοποιού - Καίτη Φίνου και Σπύρος Μπιμπίλας έδωσαν το παρών

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

ηθοποιόςβραβείοΣάρον Στόουν