Lifestyle|30.08.2021 14:49

Πάνος Κιάμος - Σταμάτης Γονίδης: Λουκέτο και πρόστιμα στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται

Newsroom

Επταήμερο «λουκέτο» και πρόστιμα ύψους 10.000 ευρώ επιβλήθηκαν στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται ο Πάνος Κιάμος και ο Σταμάτης Γονίδης. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου το βράδυ του Σαββάτου (28/8) των ειδικών κλιμακίων της ΕΛ.ΑΣ. στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται ο Πάνος Κιάμος και το «Franjeliko», όπου τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης διαπιστώθηκε η μη τήρηση των μέτρων προστασίας στο πλαίσιο της αναχαίτισης της πανδημίας του κορονοϊού.

Πριν από λίγες ημέρες, είχε κλείσει και το μαγαζί όπου τραγουδά ο Νίκος Βέρτης γιατί, μεταξύ άλλων, πολλοί θαμώνες βρέθηκαν χωρίς πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης. «Είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ένας ηράκλειος άθλος να τηρήσει μια ιδιωτική επιχείρηση απαρεγκλίτως την διαδικασία εισόδου των πελατών σε καταστήματα, τα οποία που εκμεταλλεύεται.

Ειδικά στα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, που μπορεί να έχει πολλούς πελάτες και μια αθρόα προσέλευση όταν ξεκινά μια μουσική παράσταση, είναι πολύ δύσκολο να ελεγχθούν όλα αυτά που επέλεξε ο νομοθέτης, μέτρα κ.λ.π. Είναι απεχθέστατο το χρέος που έχει αναλάβει η κάθε επιχείρηση. Δεν μπορεί αυτό το βάρος να μεταφέρεται σε εργαζόμενους και καλούνται να κάνουν έλεγχο ταυτοπροσωπίας στον κόσμο» είχε αναφέρει ο κ. Γιώργος Κλεφτόδημος, ο δικηγόρος του νυχτερινού κέντρου «ΥΤΟΝ».

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

Πρώην ερωμένη του Τζον Φ. Κένεντι αποκαλύπτει: «Ήμουν 21 ετών και με κρατούσε απομονωμένη»

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

ΚορονοϊόςΣταμάτης ΓονίδηςΠάνος Κιάμοςνυχτερινό κέντρο