Lifestyle|30.08.2021 16:26

Jennifer Lopez - Heidi Clum: Εντυπωσίασαν στο σόου των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Newsroom

Η Χάιντι Κλουμ (Heidi Klum), η Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και η Τζάνουαρι Τζόουνς (January Jones) έκαναν εντυπωσιακές εμφανίσεις στο λαμπερό σόου του οίκου Dolce & Gabbana στην Βενετία, το βράδυ της Κυριακής (29/8). Την Χάιντι Κλουμ συνόδευσε ο σύζυγός της ροκ σταρ Τομ Κάουλιτζ, ενώ στην πασαρέλα περπάτησε και η 17χρονη κόρη της, Λένι. 

Το πρώην σουπερμόντελ από τη Γερμανία δήλωσε «περήφανη μαμά» και πόσταρε στο Instagram βίντεο από την επίδειξη με πρωταγωνίστρια την Λένι. Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν, λίγο νωρίτερα, φορώντας μεταλλικά φορέματα του Dolce & Gabbana και απέσπασαν κολακευτικά σχόλια στα social media.

Η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε εκρηκτική σόλο εμφάνιση (άνευ Μπεν Άφλεκ) με μία εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου και πόσταρε στο προφίλ της φωτογραφίες... του εαυτού της, αναφέροντας ότι η περιποίηση προσώπου και το μακιγιάζ έγινε με προϊόντα από τη δική της σειρά ομορφιάς, JLo Beauty. Ένα ξεχασμένο ταμπελάκι στο εσωτερικό μέρος της κάπας της, έγινε viral στα social media... Δείτε φωτογραφίες:

T
T
T

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Πρώην ερωμένη του Τζον Φ. Κένεντι αποκαλύπτει: «Ήμουν 21 ετών και με κρατούσε απομονωμένη»

Νικηφόρος: Ο τραγουδιστής στο νοσοκομείο της Πρέβεζας - Η ανάρτηση στο Instagram

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

Μελέτη: Ο καφές μειώνει τον κίνδυνο θανάτου από εγκεφαλικό και καρδιακές παθήσεις

«Ποια είναι η Μαλάλα» είπαν οι Ταλιμπάν και την πυροβόλησαν στο κεφάλι

Τζένιφερ ΛόπεζDolce & GabbanaΒενετίαΧάιντι Κλουμ