Lifestyle|31.08.2021 08:55

Απαρηγόρητη η Sharon Stone: Πέθανε ο 11 μηνών ανιψιός της - Το συγκινητικό βίντεο

Newsroom

Ανείπωτη θλίψη για την 63χρονη σταρ του Χόλιγουντ Σάρον Στόουν (Sharon Stone) η οποία αποκάλυψε με ανάρτησή της στα social media ότι έφυγε από τη ζωή ο 11 μηνών ανιψιός της, Ρίβερ, τον οποίο είχε βαφτίσει. Ο Ρίβερ ήταν το μικρότερο παιδί του αδερφού της Σάρον Στόουν, Πάτρικ, που ζει στο Οχάιο.

Το πρωί της Παρασκευής η Σάρον Στόουν δημοσίευσε στο Instagram φωτογραφία του ανιψιού της, τον οποίο έχει βαφτίσει, ο οποίος είναι διασωληνωμένος, γράφοντας: «Ο ανιψιός μου και βαφτισιμιός μου, River Stone βρέθηκε στην κούνια του με πλήρη ανεπάρκεια οργάνων σήμερα. Παρακαλώ προσευχηθείτε για αυτόν. Χρειαζόμαστε ένα θαύμα!».

T

Όπως έγραψε, ξαφνικά σταμάτησαν να λειτουργούν τα ζωτικά όργανα του παιδιού και έπεσε σε κώμα χωρίς να αναφέρεται ο λόγος. Η Σάρον Στόουν δημοσίευσε ένα συγκινητικό βίντεο με πρωταγωνιστή τον αδικοχαμένο Ρίβερ, γράφοντας «River William Stone. 8 Σεπτεμβρίου 2020 – 30 Αυγούστου 2021». Οι ακόλουθοι της ηθοποιού έσπευσαν να στείλουν συλλυπητήρια. 

Πρόσφατα η Σάρον Στόουν πέρασε άλλη μία περιπέτεια. Η αδερφή της Κέλι, η οποία ανήκει στις ευπαθείς ομάδες γιατί πάσχει από λύκο, κόλλησε κορονοϊό από κάποιον που δεν φορούσε μάσκα στο φαρμακείο.

T

Σάρον Στόουν: Βραβείο με «μισή καρδιά»

Στη σταρ του «Βασικού Ενστίκτου» Σάρον Στόουν (Sharon Stone) θα απονεμηθεί το βραβείο Χρυσό Είδωλο στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης. Το βραβείο Χρυσό Είδωλο είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου που διοργανώνεται στην ελβετική πόλη. Η Σάρον Στόουν θα είναι παρούσα και θα παραλάβει το βραβείο στις 25 Σεπτεμβρίου.

«Είναι μια γυναίκα που θα ήθελε ο Χίτσκοκ. Έχει ακαταμάχητη γοητεία, μεγάλο ανθρώπινο βάθος, το ταλέντο να παίζει μια ολόκληρη γκάμα ρόλων και την ικανότητα να γοητεύει το κοινό, όπως καμία άλλη. Σε μια εποχή που στην κινηματογραφική βιομηχανία κυριαρχούσαν άνδρες, στάθηκε στο ύψος της για να πολεμήσει τον σεξισμό και με αυτόν τον τρόπο έγινε ένα βασικό πρότυπο για πολλές γυναίκες στον κλάδο» είπε ο Κρίστιαν Γιούνγκεν καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ζυρίχης.

Όλες οι ειδήσεις

Πρώην ερωμένη του Τζον Φ. Κένεντι αποκαλύπτει: «Ήμουν 21 ετών και με κρατούσε απομονωμένη»

Νικηφόρος: Ο τραγουδιστής στο νοσοκομείο της Πρέβεζας - Η ανάρτηση στο Instagram

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

θάνατοςΣάρον Στόουνανιψιός