Lifestyle|18.03.2019 14:08

Κέιτλιν Τζένερ: Αχώριστες με την transgender σύντροφό της (pic)

Newsroom

Ο Μπρους Τζένερ, ο Αμερικανός ολυμπιονίκης και πατριός της διάσημης τηλεπερσόνας Κιμ Καρντάσιαν, το 2015 έγινε «Κέιτλιν Τζένερ» και φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του Vanity Fair, προκαλώντας σάλο στα διεθνή ΜΜΕ.

Μετά από ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του 1976 στο Μόντρεαλ, τρεις γάμους, έξι παιδιά και μια κοινή ζωή πολλών ετών με την Κρις Τζένερ, ο Μπρους έγινε Κέιτλιν. 

Η Τζένερ είναι σήμερα 69 ετών και αν και απέκτησε πολλές αντιπάθειες με τις δηλώσεις της υπέρ του Ντόναλντ Τραμπ, συνεχίζει τη λαμπερή ζωή της με μία σύντροφο, την οποία χαρακτηρίζει «το άλλο της μισό».

T

Ο λόγος για την τρανσέξουαλ Σοφία Χάτσινς, την οποία καθόλου δεν εγκρίνει η οικογένεια των Καρντάσιαν. Πριν από έναν χρόνο, το Radar Online είχε δημοσιεύσει είδηση ότι οι δυο τους δεν μπορούν να φανταστούν τη ζωή τους η μία χωρίς την άλλη και σκέφτονται τον... γάμο!

Η Χάτσινς είναι μόλις 22 ετών, είναι μοντέλο και έχει ισχυριστεί ότι η σχέση τους είναι πλατωνική. Μάλιστα είχε σαν πρότυπό της τη μετάβαση του Μπρους σε Κέιτλιν.

T
T
T

ΚαρντάσιανΚέιτλιν Τζένερ