Σάσα Σταμάτη: Τέλος η εκπομπή «Ooh la la» από τον ΣΚΑΪ
NewsroomΗ εκπομπή της Σάσας Σταμάτη «Ooh la la» αφαιρέθηκε από το ανανεωμένο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ, καθώς σύμφωνα με τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο πρωινό «Happy Day», δεν... χωρούσε στο πρόγραμμα του σταθμού.
Η απόφαση πάρθηκε σε σύσκεψη της Δευτέρας και άμεσα ενημερώθηκε και η Σάσα Σταμάτη.
Μπορεί η εκπομπή να ρίχνει αυλαία πρόωρα, ωστόσο, η παρουσιάστρια χαίρει της εκτίμησης των υπευθύνων του καναλιού και αναμένεται να αξιοποιηθεί στο νέο πρόγραμμα.
«Μπορεί να δόθηκε αρχικά μια παράταση στην εκπομπή της Σάσας και στην ομάδα της, δυστυχώς όμως έγινε χθες το πρωί μια σύσκεψη στον ΣΚΑΪ. Θα πρέπει να γίνουν κάποιες μετακινήσεις στον σταθμό για να χωρέσουν όλα τα προγράμματα. Και δυστυχώς κάποιοι θεώρησαν ως αδύναμο κρίκο την εκπομπή της Σάσας Σταμάτη που δεν είχε φέτος τα ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης που ήθελαν οι ιθύνοντες. Για αυτό την ενημέρωσαν χθες μετά το τέλος της σύσκεψης ότι η εκπομπή της ολοκληρώνεται πρόωρα», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Ωστόσο υπάρχει και ένα καλό. Ότι η Σάσα χαίρει της εκτίμησης των ανθρώπων του σταθμού και μάλιστα ήδη, αφού της ανακοίνωσαν την διακοπή της εκπομπής της, της είπαν ότι έχουν σκέψεις για εκείνη στο νέο πρόγραμμα του σταθμού», πρόσθεσε.
Από το πάνελ της εκπομπής αναφέρθηκε ότι στη Σάσα Σταμάτη πρότειναν, μεταξύ άλλων, την παρουσίαση του My Style Rocks 3.
- Χωρίς αποκωδικοποιητή: Η τιμή στη νέα πλατφόρμα Αλαφούζου και οι εκπλήξεις που φέρνει
- Βίντεο ντοκουμέντο από τον Άγιο Παντελεήμονα: Άγνωστοι επιτέθηκαν με μολότοφ σε καφετέρια
- Βιβλική καταστροφή Νεπάλ: 160 οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες - Ερευνάται αν προκλήθηκαν από κατάρρευση παγετώνα
- Θρίλερ με 46χρονο Γάλλο που ταξίδευε με βαν από Πάτρα για Μπάρι - Μετέφερε πυραύλους Akeron