Lifestyle|01.09.2021 13:04

Πρίγκιπας Αλβέρτος και Σαρλίν: Εκείνη δεν γυρίζει στο Μονακό - Φήμες τους θέλουν ήδη χωρισμένους

Newsroom

Τα σενάρια για τον γάμο της πριγκίπισσας Σαρλίν (Charlene) του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό συνεχίζουν να περιγράφουν μία ανύπαρκτη σχέση, πολλά δικά του «παραστρατήματα» και διάφορους συμβιβασμούς για τα μάτια του κόσμου. Η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό εξακολουθεί να βρίσκεται στη Νότια Αφρική, όπου υποβλήθηκε, σύμφωνα με το Channel 24, σε «πολλαπλές επεμβάσεις» μετά τη σοβαρή λοίμωξη στα αυτιά, τον λαιμό και τα αυτιά, που υπέστη τον περασμένο Μάιο. Τα 6χρονα δίδυμα και ο σύζυγός της την επισκέφθηκαν τον περασμένο μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η 43χρονη πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης είχε μιλήσει στο Channel 24 της Νότιας Αφρικής: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου». Και συνεχίζει: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι. Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα και δεν ... έπεισε!

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Ιανουαρίου. Η μακρόχρονη απουσία της έχουν πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή.

T

Τα... παραστρατήματα του πρίγκιπα Αλβέρτου 

Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Σαρλίν είναι απογοητευμένη με δημοσιεύματα πως ο 63χρονος γαλαζοαίματος τον περασμένο Ιούλιο, που η Σαρλίν βρισκόταν στη Νότιο Αφρική, παρέστη στον ετήσιο φιλανθρωπικό χορό του Ερυθρού Σταυρού στο πλευρό της 49χρονης, πρώην ερωμένης του, Νικόλ Κόστ μαζί με τον 18χρονο, εκτός γάμου, γιο τους, Αλεξάντερ Κοστ Γκριμάλντι.

Ο Αλβέρτος παραδέχτηκε το 2020 ότι είναι ο βιολογικός πατέρας και μιας γυναίκας που γεννήθηκε εκτός γάμου, της Ντελφίν Μποέλ, η οποία έδινε για χρόνια δικαστικό αγώνα για να αναγνωριστεί ως τέκνο του. Η 51χρονη Ντελφίν Μποέλ - γλύπτης στο επάγγελμα - είχε δώσει δικαστικό αγώνα επί 6 χρόνια προκειμένου να αποδείξει ότι ο 85χρονος βασιλιάς Αλβέρτος είναι ο βιολογικός της πατέρας. Και πλέον, μπορεί να χαρακτηρίζεται ως πριγκίπισσα ενώ δικαιούται και το 1/8 της περιουσίας του.

T

Το 2011 δημοσιεύματα ισχυρίζονταν ότι η Σαρλίν είχε προσπαθήσει να «δραπετεύσει» λίγο πριν από τον γάμο της, μαθαίνοντας είτε ότι είχε και τρίτο παιδί εκτός γάμου είτε ότι δεν έχει τερματίσει τον παράλληλο δεσμό του με την Νικόλ Κοστ. Η Σαρλίν προσπάθησε τρεις φορές να να τερματίσει αυτή τη σχέση... την τελευταία τη σταμάτησαν στο αεροδρόμιο και την έπεισαν να επιστρέψει. 

Η Σαρλίν έχει εγκαταλείψει το πριγκιπάτο από τον περασμένο Μάρτιο για να ταξιδέψει στη γενέτειρά της, Νότιο Αφρική και να παραστεί στην κηδεία του βασιλιά των Ζουλού, Γκούντγουιλ Ζουελιτίνι. Έκτοτε, δεν έχει επιστρέψει στο Μονακό και πολλοί λένε ότι αν το κάνει θα είναι για τα παιδιά της. Ακόμα και την ημέρα του γάμου της με τον Αλβέρτο πολλοί είπαν ότι έμοιαζε πικραμένη και έκλαιγε αδικαιολόγητα. 

T

Η γνωριμία και ο γάμος 

Η Σαρλίν γνώρισε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό στην εκδήλωση Μάρε Νόστρουμ το 2000 στο Μονακό. Η σχέση τους θεωρείται ότι ξεκίνησε το 2001 και η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση έγινε στην τελετή έναρξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2006. Το ίδιο έτος η Σαρλίν μετακόμισε με τον Αλβέρτο. Το 2010 τον συνόδευσε στο γάμο της Διαδόχου Βικτώριας της Σουηδίας και το 2011 στο γάμο του Πρίγκιπα Γουίλιαμ, Δούκα του Κέιμπριτζ. Στις 23 Ιουνίου 2010 το παλάτι ανακοίνωσε τον αρραβώνα της Σαρλίν και του Αλβέρτου. Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας πριν από το γάμο, το παλάτι διέψευσε δημοσιεύματα, που ανέφεραν ότι η Σαρλίν είχε μετανιώσει το γάμο. Το γαλλικό περιοδικό Λ'Εξπρές ανέφερε ότι η Σαρλίν προσπάθησε να φύγει από το Μονακό, έπειτα από φήμες ότι ο Αλβέρτος ήταν ο πατέρας τρίτου νόθου παιδιού.

T

Το δημοσίευμα υποστήριζε ότι η Αστυνομία του Μονακό την σταμάτησε στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Νίκαιας και ότι μεταπείστηκε να παραμείνει από τον Αλβέρτο και αξιωματούχος του παλατιού. Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχικά με πολιτικό γάμο στις 1 Ιουλίου 2011 στην αίθουσα του θρόνου του Πριγκιπικού Παλατιού. Την επόμενη μέρα, 2 Ιουλίου, έγινε ο θρησκευτικός γάμος. Τα αρνητικά δημοσιεύματα συνεχίστηκαν και μετά το γάμο, όταν δημοσιογράφοι της Ισπανίας, της Βρετανίας και άλλων χωρών ανέφεραν ότι στο ταξίδι του μέλιτος ο Αλβέρτος και η Σαρλίν έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα για την Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 24 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι

Απαρηγόρητη η Sharon Stone: Πέθανε ο 11 μηνών ανιψιός της - Το συγκινητικό βίντεο

Jennifer Lopez - Heidi Clum: Εντυπωσίασαν στο σόου των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

Μονακόπριγκίπισσα Σαρλίνπρίγκιπας Αλβέρτοςχωρισμός