Lifestyle|22.01.2019 13:12

Sex and the City: Η Κάρι Μπράντσο επιστρέφει (vid)

Newsroom

Η ταινία «Sex and the City 3» μπορεί να έχει ακυρωθεί, αλλά η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ προανήγγειλε την επιστροφή του θρυλικού χαρακτήρα που υποδύθηκε στη δημοφιλή τηλεοπτική σειρά και στα δύο φιλμ, της Κάρι Μπράντσο.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο, στο οποίο η Κάρι Μπράντσο του σήμερα περπατά στους δρόμους της Νέας Υόρκης, ενώ ακούγεται η μουσική του «Sex and the City» με την οποία ξεκινούσε η σειρά. Η ηθοποιός έγραψε στο post: «Η παλιά μου φίλη. Κάνει μια σύντομη επανεμφάνιση».

Επίσης, άφησε να εννοηθεί ότι η επιστροφή της θα συνδέεται με ένα μεγάλο brand και την υποστήριξη ενός σκοπού.

T

Στο βίντεο η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς «Sex and the City 3» φορά αξεσουάρ που θυμίζουν τη Μαντόνα όταν τραγουδούσε το «Like a Virgin» και την χαρακτηριστική φούστα από τούλι και έκανε μόδα μέσα από τη σειρά. 

Το μικρό βίντεο κλείνει με το hashtag #PourItForward. Είναι πιθανόν, αναφέρει το Page Six, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ να συνεργάστηκε με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση Water. org στην πρωτοβουλία «Pour It Forward» με στόχο την προμήθεια με πόσιμο νερό κοινοτήτων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Sex and the CityΚάρι Μπράντσο