Lifestyle|01.09.2021 17:06

«Η Britney Spears δεν εκβιάζεται»: 2 εκατ. δολάρια προσπαθεί να της πάρει ο πατέρας της

Newsroom

Ο δικηγόρος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), Μάθιου Ρόζενγκαρτ κατηγόρησε τον πατέρα της, Τζέιμι Σπίαρς ότι προσπαθεί να πάρει περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε λογαριασμούς προτού παραιτηθεί από την κηδεμονία της κόρης του. Τα νέα στοιχεία για τους λογαριασμούς για τους οποίους ο Τζέιμι Σπίαρς θέλει να έχουν πληρωθεί πριν αποχωρήσει, κατέθεσε ο Μάθιου Ρόζενγκαρτ. Στην αναφορά του σημειώνει ότι «η Μπρίτνεϊ Σπίαρς δεν θα εκβιαστεί. Η κατάφωρη προσπάθεια του κ. Σπίαρς να ανταλλάξει την αναστολή και απομάκρυνση με περίπου 2 εκατομμύρια δολάρια σε πληρωμές, πέραν των εκατομμυρίων που έχει ήδη πάρει αυτός και οι συνεργάτες του, από την περιουσία της κ. Σπίαρς, δεν είναι μια καλή αρχή».

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο «Variety» η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πρέπει να πληρώσει 1,3 εκατομμύρια δολάρια σε αμοιβές δικηγόρων, 500.000 δολάρια στην πρώην εταιρεία διαχείρισης της καθώς και πρόσθετες πληρωμές στον κ. Σπίαρς. Από την πλευρά τού Τζέιμι Σπίαρς δεν υπήρξε απάντηση αν και στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί τον χειρισμό του στις οικονομικές υποθέσεις της κόρης του. Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Guardian», τα νέα στοιχεία συμπληρώνουν την αναφορά που έγινε τον Ιούλιο για την απομάκρυνση του Τζέιμι Σπίαρς από την ζωή της κόρης του. Θα εξεταστεί στις 29 Σεπτεμβρίου.

Τζέιμι Σπίαρς και Μπρίτνεϊ Σπίαρς (AP photo)

Ο πατέρας της Britney λέει ότι παραιτείται από την κηδεμονία - Ποιος θα διαχειρίζεται την περιουσία 60 εκατ.

Μετά από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί με το θέμα του περίεργου καθεστώτος «κηδεμονίας» που ζει τα τελευταία 13 χρόνια η ποπ σταρ Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears), φαίνεται ότι ο πατέρας τηςΤζέιμι Σπίαρς (Jamie Spears) αποφάσισε να παραιτηθεί από τον μακροχρόνιο ρόλο του ως «διαχειριστή της περιουσίας» της κόρης του.

Ο 68χρονος Τζέιμι Σπίαρς διαχειρίζεται νομικά τις υποθέσεις της ποπ σταρ, είναι ο μάνατζέρ της, ο οικονομικός της διαχειριστής και εκείνος που αποφασίζει για όλα με βάση το καθεστώς κηδεμονίας. Ακόμα και για τον αν θα μείνει έγκυος! Η Μπρίτνεϊ - που κλείνει τα 40 φέτος - κατέθεσε στο δικαστήριο και αποκάλυψε ως κακοποιητικό τον πατέρα της, τον άνθρωπο που ο νόμος έχει διορίσει κυρίαρχο της ζωής της, από τότε που η σταρ είχε χάσει τον έλεγχο με το αλκοόλ και τις ναρκωτικές ουσίες στο τέλος της προηγούμενης δεκαετίας.

T

Το είδος της νομικής επιμέλειας που έχει αναλάβει ο πατέρας της τραγουδίστριας είναι ένας τύπος κηδεμονίας που ορίζεται από δικαστήριο και προορίζεται για άτομα που δεν μπορούν πλέον να λαμβάνουν αποφάσεις για τον εαυτό τους, συνήθως ηλικιωμένα και άτομα με αναπηρία. Για 13 χρόνια, ο πατέρας της μανατζάρει μια περιουσία 60 εκατομμυρίων δολ. Εδώ κι έναν χρόνο η Μπρίτνεϊ Σπίαρς κατέστησε σαφές μέσω του δικηγόρου της ότι δε θέλει να συνεχιστεί αυτός ο εφιάλτης που έχει καταστρέψει την ψυχική της υγεία.

Όλες οι ειδήσεις

Πρεμιέρα για την Πόπη Τσαπανίδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: 24 χρόνια από τον τραγικό θάνατό της στο Παρίσι

Απαρηγόρητη η Sharon Stone: Πέθανε ο 11 μηνών ανιψιός της - Το συγκινητικό βίντεο

Jennifer Lopez - Heidi Clum: Εντυπωσίασαν στο σόου των Dolce & Gabbana στη Βενετία

Πρεμιέρα Big Brother με Άννα Μαρία Ψυχαράκη - Παίκτρια αποκάλυψε: «Δολοφόνησαν τον σύντροφό μου»

κηδεμονίαπατέραςΜπρίτνεϊ Σπίαρςτραγουδίστρια