Lifestyle|04.09.2021 10:31

Kaley Cuoco: Η πρωταγωνίστρια του «Big Bang Theory» πήρε διαζύγιο από τον δισεκατομμυριούχο Karl Cook

Newsroom

Αρκετά ήταν τα ζευγάρια της εγχώριας και ξένης σόουμπιζ που αποφάσισαν το φετινό καλοκαίρι να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, είτε έπειτα από πολλά χρόνια γάμου είτε μετά από μακροχρόνιες σχέσεις που τελικά δεν οδηγήθηκαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Τρία χρόνια μετά τον παραμυθένιο γάμο τους στην Καλιφόρνια, η ηθοποιός Κάλεϊ Κουόκο (Kaley Cuoco) και ο σύζυγός της Καρλ Κουκ (Karl Cook) ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Παρά την βαθιά αγάπη και τον σεβασμό που τρέφουμε ο ένας για τον άλλον, συνειδητοποιήσαμε ότι προχωράμε σε αντίθετες κατευθύνσεις. Και οι δύο μοιραστήκαμε πολλά πράγματα από το κοινό μας ταξίδι δημόσια, οπότε τώρα προτιμούμε να κρατήσουμε αυτή τη στιγμή της προσωπικής μας ζωής ιδιωτική. Δεν υπάρχει θυμός ή έχθρα, αλλά ακριβώς το αντίθετο. Πήραμε αυτή την απόφαση από κοινού, σεβόμενοι και σκεπτόμενοι ο ένας τον άλλον και θα σας παρακαλούσαμε να μας καταλάβετε και να μη μοιραστούμε περισσότερες λεπτομέρειες ή σχόλια για αυτό το γεγονός» αναφέρει η ανακοίνωσή τους, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό «People».

T

Θυμίζουμε ότι η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Big Bang Theory» παντρεύτηκε τον δισεκατομμυριούχο ιππέα τον Ιούνιο του 2018. Το πρώην ζευγάρι δεν είχε σταματήσει ν' ανεβάζει στιγμιότυπα και φωτογραφίες από τον γάμο τους στα social media. Η Κάλεϊ Κουόκο φορούσε ένα νυφικό του οίκου «Reem Actress» και μια ασορτί κάπα για την τελετή, πριν αλλάξει για τη δεξίωση όπου φόρεσε μια λευκή ολόσωμη φόρμα.

T
T

Η διάσημη ηθοποιός είχε υπάρξει και στο παρελθόν παντρεμένη με τον Ryan Sweeting και το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε ένα μήνα πριν ο Καρλ Κουκ τής κάνει πρόταση γάμου. «Ειλικρινά πίστευα ότι δεν θα ξαναπαντρευτώ. Ο πρώην μου, κατέστρεψε την έννοια του γάμου για μένα. Το ήξερα ότι έπρεπε να κάνω υπομονή. Πέρασα από πολλές συναισθηματικές διακυμάνσεις, αλλά με οδήγησαν στον Καρλ» είχε δηλώσει η Κάλεϊ για τον Κουκ.

Όλες οι ειδήσεις

Άγριες Μέλισσες: Ο Ακύλας λατρεύει το χρήμα και διψά για εκδίκηση - Η πρώτη φωτογραφία από το Διαφάνι

Πλάι στον Μίκη: Με όπλο τους τη μουσική, 4  Έλληνες που κατέκτησαν τον κόσμο

Ροζίτα Σώκου: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά την περιπέτεια της υγείας της

Mad Clip: Ορδές θαυμαστών στο σημείο που σκοτώθηκε - Το μήνυμα από την Άννα Μαρία Ηλιάδου

ηθοποιόςΚάλεϊ Κουόκοδιαζύγιοχωρισμός