Lifestyle|06.09.2021 17:39

Mad Clip κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Newsroom

Το «τελευταίο αντίο» στον Mad Clip είπαν το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9) συγγενείς, φίλοι, καλλιτέχνες αλλά και απλός κόσμος. Ο Ελληνοαμερικανός μουσικός σκοτώθηκε, οδηγώντας με ιλιγγιώδη ταχύτητα μία Porsche στην Βουλιαγμένη. Το δυστύχημα έγινε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Πέμπτης (2/9) και η επιχείρηση απεγκλωβισμού του τραγουδιστή από το αυτοκίνητο έγινε μέσα σε δύο ώρες. Ο ράπερ διακομίσθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στον Ευαγγελισμό, όπου και επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Η σορός του Mad Clip έφτασε νωρίς το μεσημέρι στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου, με τις στιγμές να είναι ιδιαίτερα συγκινητικές και τον κόσμο να χειροκροτά. Ανάμεσά τους, οι τραγουδίστριες Ελένη Φουρέιρα και Τάμτα, αλλά και ο CEO της Panik Records Γιώργος Αρσενάκος, μαζί με τον Πάρι Κασιδόκωστα. Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στις 16:30 και μετά ο καλλιτέχνης οφηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία στο κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου.

Η Τάμτα μαζί με τον CEO της Panik Records, Γιώργο Αρσενάκο (Copyright: NDP)
Η Ελένη Φουρέιρα, ντυμένη στα λευκά, στην κηδεία του Mad Clip (Copyright: NDP)

Στην κηδεία παρέστησαν ακόμη η Ζόζεφιν, η Πέννυ Αγοραστού, ο Γιώργος Σαμπάνης, ο ράπερ Light και ο Stan. Την ίδια ώρα, η πρώην κοπέλα του Mad Clip, Αρετή, έστειλε στεφάνι και το μήνυμά της ανατριχιάζει: «Στην αδερφή ψυχή μου». 

O Stan στην κηδεία του Mad Clip (Copyright: NDP)
Ο ράπερ Light στην κηδεία του Mad Clip (Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης)

Οι γονείς του έστειλαν στεφάνι με ένα συγκινητικό μήνυμα: «Στο λαυτρευτό μας παιδί». Η μητέρα του έφτασε στον ιερό ναό, υποβασταζόμενη και ντυμένη στα μαύρα. 

Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης
Copyright: NDP
Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης

Κάποιοι από τους νέους που βρέθηκαν στον ιερό ναό έβαλαν από τα ηχεία αυτοκινήτων δυνατά τα τραγούδια του Mad Clip, με τους ίδιους να ερμηνεύουν τους στίχους του, ενώ κάποιοι άλλοι, έξω από την εκκλησία πάταγαν γκάζια, για τον τραγουδιστή που λάτρευε την ταχύτητα.

Copyright: Eurokinissi / Βασίλης Ρεμπαπης

Ρέμος για Mad Clip: Είναι αυτό που λένε "Να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου"

Αναφορικά με τον Mad Clip, ο Αντώνης Ρέμος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;» με την Μπέττυ Μαγγίρα, έφερε στη σκέψη του τον εξίσου τραγικό θάνατο του φίλου του, Παντελή Παντελίδη. «Πραγματικά ανατριχιάζω τώρα που το σκέφτομαι. Δεν το ήξερα το παιδί αλλά δυστυχώς είναι αυτό που λένε "να προσέχεις τι εύχεσαι στη ζωή σου" και το παιδί δυστυχώς είχε όλα αυτά μέσα στο μυαλό του, του άρεσε πολύ να ζει στα άκρα. Δυστυχώς όμως και για αυτόν - αλλά και για πιο παλιά και για το φίλο μου τον Παντελή - δεν τους δόθηκε δεύτερη ευκαιρία. Δηλαδή αν είχαν πάθει ένα ατύχημα και απλά έμεναν στο νοσοκομείο, πιστεύω ότι θα έπαιρναν ένα μάθημα».

Η προσωπογραφία του Mad Clip στο Μεταξουργείο

Εις μνήμη του αδικοχαμένου τράπερ, ο street art καλλιτέχνης Hambas δημιούργησε την προσωπογραφία του Mad Clip, σε πρόσοψη κτιρίου στο Μεταξουργείο .Ο δημιουργός της προσωπογραφίας του Mad Clip στο Μεταξουργείο, Hambas, ήταν θαυμαστής του άτυχου τραγουδιστή. Ο street artist είχε προτείνει στον τράπερ να συνεργαστούν, καθώς τον θαύμαζε, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατάφερε να γίνει εφικτό.

copyright: eurokinissi

Όλες οι ειδήσεις

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη που είμαστε στην ΕΡΤ»

Κηδεία Mad Clip: Live η εξόδιος ακολουθία - Τα συγκινητικά λόγια του τράπερ στην Αρετή και το γκράφιτι

Δεν τα κατάφερε η Sarah Harding των Girls Aloud - Έφυγε από καρκίνο στα 39 της χρόνια

Σασμός: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα - «Είναι πολύ γλυκό που δουλεύω με τη μαμά μου» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Γρηγόρης Βαλτινός: «Ο Μίκης Θεοδωράκης δεν θα ξεχαστεί ποτέ - Έφερε την ποίηση στα χείλη των Ελλήνων»

κηδείαMad ClipΠαλαιό ΦάληροράπερPanik RecordsΤάμταΕλένη Φουρέιρα