Lifestyle|06.09.2021 22:43

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Newsroom

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Η βουλευτής της ΝΔ έφερε στον κόσμο ένα αγοράκι και ένα κοριτσάκι, επισφραγίζοντας έτσι την αγάπη της με τον επιτυχημένο συνθέτη. Η σημερινή ημέρα είναι πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι, καθώς έχει τα γενέθλιά του και ο Μίνως Μάτσας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα με πολιτικό γάμο στις Σπέτσες στις 3 Μαΐου (Δευτέρα του Πάσχα) και την είδηση έκανε γνωστή η κυρία Κεφαλογιάννη, με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Κουμπάρες ήταν η Τζένη Μήτση και η πρώτη ξαδέλφη της νύφης, Χρυσή Βαρδινογιάννη.

«Ο Μίνως ήταν ένας άνθρωπος που έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ως τώρα έχει πάει καλά. Αναγκαστικά λόγω της κατάστασης επιλέξαμε να προχωρήσουμε τώρα, άρα κάναμε έναν πολύ κλειστό γάμο. Μετά είπα ότι μπορεί να ήταν και πολύ καλύτερα έτσι. Αισθάνθηκα ότι ήταν εκεί άνθρωποι που πραγματικά αγαπάμε και μας αγαπάνε. Ένιωσα ότι ήταν ένα γεγονός με αξία και ιδιαίτερο συμβολισμό» είχε αναφέρει σε παλιότερη συνέντευξή της.

T

Η Όλγα Κεφαλογιάννη φορούσε λευκό μακρύ σατέν μεταξωτό φόρεμα με δαντελένια εσάρπα, μία δική της δημιουργία, κι έκανε την είσοδο μαζί με τον γαμπρό -και οι δύο έρχονται από δεύτερο γάμο- με μουσική υπόκρουση τη σύνθεση του Μίνου Μάτσα «Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου» σε στίχους του αείμνηστου παππού του και δημιουργού της δισκογραφικής εταιρείας MINOS, Μίνου Μάτσα.

«Πρωτογνώρισα το έργο του και μου άρεσε πάρα πολύ. Και η μουσική και τα τραγούδια του. Όταν τον γνώρισα ήμουν πολύ αυθόρμητη να του πω “πόσο σε θαυμάζω”, βέβαια αυτός δεν ήξερε τι κάνω εγώ, γύρισε και μου είπε “εσύ με τι ασχολείσαι;”» αποκάλυψε.

T

Η ανάρτηση για τη γέννηση των διδύμων

«Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο βλέμμα, το θαύμα της ζωής. Η ευλογία της οικογένειας. Νιώθουμε ολοκληρωμένοι. Καλωσορίσατε στον κόσμο!» ήταν η πρώτη ανάρτηση από την Όλγα Κεφαλογιάννη μετά τη γέννηση των διδύμων.

T

Όλες οι ειδήσεις

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη που είμαστε στην ΕΡΤ»

Mad Clip κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Δεν τα κατάφερε η Sarah Harding των Girls Aloud - Έφυγε από καρκίνο στα 39 της χρόνια

Σασμός: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα - «Είναι πολύ γλυκό που δουλεύω με τη μαμά μου» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ζαν Πολ Μπελμοντό: Έφυγε από τη ζωή ο σταρ του παγκοσμίου σινεμά

Όλγα ΚεφαλογιάννηπολιτικόςΝέα ΔημοκρατίαΜίνως Μάτσαςσυνθέτης