Lifestyle|06.09.2021 21:07

Στάνλεϊ Τούτσι για τη μάχη με τον καρκίνο: «Είχα σωλήνα σίτισης για έξι μήνες»

Newsroom

Ο Στάνλεϊ Τούτσι (Stanley Tucci) μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, στο περιοδικό της Virgin Atlantic Vera. Όπως είπε ο ηθοποιός πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στη βάση της γλώσσας του, κάτι που δεν είχε πει έως τώρα.    

«Ήταν πολύ μεγάλο για να χειρουργηθεί, οπότε έπρεπε να κάνω ακτινοβολία και χημειοθεραπεία» είπε. «Είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα τίποτα τέτοιο, γιατί η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από καρκίνο και το να τη βλέπω να περνάει αυτές τις θεραπείες για χρόνια ήταν φρικτό» πρόσθεσε. Η Κέιτ Τούτσι πέθανε από καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2009.

Ο Τούτσι είπε ότι η διάγνωση του καρκίνου και η χημειοθεραπεία δεν ήταν εύκολη για τα παιδιά του. «Τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο για αυτά. Είχα σωλήνα σίτισης για έξι μήνες» ανέφερε.

T

Ο ηθοποιός δήλωσε επίσης στο δημοσίευμα ότι βρίσκεται πλέον σε ύφεση και ο καρκίνος του είναι απίθανο να επιστρέψει, καθώς συλλογίστηκε πώς η ασθένεια έχει αλλάξει τις προοπτικές του για τη ζωή. «[Ο καρκίνος] σε κάνει να φοβάσαι ταυτόχρονα πολύ και λίγο. Νιώθω πολύ μεγαλύτερος απ' ό,τι πριν αρρωστήσω, αλλά εξακολουθώ να θέλω να προχωρήσω να κάνω πράγματα» υπογράμμισε

Όλες οι ειδήσεις

Νάνσυ Ζαμπέτογλου - Θανάσης Αναγνωστόπουλος: «Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη που είμαστε στην ΕΡΤ»

Mad Clip κηδεία: Πλήθος κόσμου για το τελευταίο «αντίο» στον τράπερ

Όλγα Κεφαλογιάννη - Μίνως Μάτσας: Έγιναν γονείς για πρώτη φορά

Σασμός: Βρεθήκαμε στα γυρίσματα - «Είναι πολύ γλυκό που δουλεύω με τη μαμά μου» λέει ο Ορφέας Αυγουστίδης

Ζαν Πολ Μπελμοντό: Έφυγε από τη ζωή ο σταρ του παγκοσμίου σινεμά

όγκοςχημειοθεραπείαηθοποιόςκαρκίνοςΣτάνλεϊ Τούτσι