Lifestyle|08.09.2021 19:55

Τάκης Ζαχαράτος για #Metoo: «Δεν εκτιμώ κάποιον που είναι παλιάνθρωπος παρόλο το ταλέντο του»

Newsroom

Το πρωί της Τετάρτης (8/9), ο Τάκης Ζαχαράτος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για την παράσταση του, το «Ελλάδα έχει Ταλέντο», καθώς και για την προσωπική του ζωή. «Δεν έχω σχέση γιατί δε χωράει στη ζωή μου. Συνειδητοποίησα ότι είμαι τόσο ανεξάρτητος άνθρωπος και τόσο δουλευταράς που… δεν υπάρχει χώρος. Θα πρέπει να είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θα με αγαπά τόσο πολύ και να ταιριάζουν και οι χρόνοι μας. Αν βρεθεί ο άνθρωπος αλλάζει και το πρόγραμμα. Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί» δήλωσε ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Τάκης Ζαχαράτος επιβεβαίωσε ότι θα είναι ένας από τους τέσσερις κριτές του νέου κύκλου του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» που θα επιστρέψει σε λίγες, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. «Να ανακοινώσουμε ότι θα είσαι στην επιτροπή του Ελλάδα έχεις ταλέντο» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας. «Το θέμα είναι να δούμε αν προλαβαίνω χρονικά. Εγώ δίνω σημασία στην παρέα» είπε ο ηθοποιός, όμως, ο παρουσιαστής επέμεινε: «Θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, εσύ κι ακόμα ένα πρόσωπο που το ψιλοξέρω εγώ αλλά δεν μπορώ να το πω».

Τάκης Ζαχαράτος για Άντζελα Δημητρίου: «Είναι αθλήτρια»

Κλείνοντας για το ελληνικό #Metoo, σχολίασε: «Δεν εκτιμώ έναν άνθρωπο που είναι παλιάνθρωπος παρόλο το ταλέντο. Είχα πει πολύ καιρό πριν πως το πολύ χειροκρότημα και το πολύ μπράβο σε κάποιους καλλιτέχνες κάνει πολύ κακό», ενώ για τη συνεργασία του με την Άντζελα Δημητρίου στην παράσταση «Πάμε γι' άλλα... Ολοταχώς», είπε: «Είναι κυρία. Είναι ένα ευαίσθητο τρυφερό πλάσμα με μια τεράστια καριέρα. Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις μια κυρία που έχει τόσα χρόνια στο χώρο με τόσες επιτυχίες να έχει την όρεξη της πρωτοεμφανιζόμενης. Έχω συναντήσει πολλές τραγουδίστριες που βαριούνται να πάνε από εδώ απέναντι. Η Άντζελα είναι αθλήτρια».

Όλες οι ειδήσεις

Ξανά έγκυος η Kylie Jenner - Το επιβεβαίωσε με ένα συγκινητικό βίντεο

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πρώην παίκτρια του GNTM συμμετέχει στην ταινία για τη ζωή του

Μίκης Θεοδωράκης: Μπάσης και Βουλγαράκη τον αποχαιρετούν - «Ο θείος μου είναι η ρίζα μας» λέει η ανιψιά του, Μάρω

Roberto Benigni: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια, το τσίρκο και η αποθέωση στο φεστιβάλ Βενετίας

The Matrix 4: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser - Ποιο χάπι θα επιλέξεις, το μπλε ή το κόκκινο;

Ελλάδα Έχεις ΤαλέντοΑΝΤ1Τάκης ΖαχαράτοςMeToo