Lifestyle|09.09.2021 16:59

Γιάννης Στάνκογλου: Είναι άδικο να σταματήσουν να προβάλλονται οι σειρές του Φιλιππίδη από την TV

Newsroom

Την ώρα που ο Πέτρος Φιλιππίδης βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, τα κανάλια αποφάσισαν από κοινού να μην προβάλουν ξανά από την ταινιοθήκη τους, παραγωγές στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο γνωστός ηθοποιός.

Το μεσημέρι της Πέμπτης (9/9), ο Γιάννης Στάνκογλου μίλησε στην εκπομπή «Love it» και ξεκαθάρισε ότι είναι άδικο να μην προβάλλονται οι σειρές που συμμετείχαν άνθρωποι που τώρα είναι στη φυλακή, καθώς έτσι την πληρώνουν άλλοι τόσοι μαζί τους. «Για έναν την πληρώνουν άλλοι 100 ηθοποιοί που μπορεί να βρίσκονται σε ένα σήριαλ. Πολύς κόσμος μου μιλάει ακόμα σχετικά με τον Θωμά Κυπραίο και σε σχέση με τις Άγριες Μέλισσες και γιατί έφυγα. Αυτός ο κακός άνθρωπος αγαπήθηκε και αυτό είναι επιτυχία» είπε ο ηθοποιός.

Βάνα Μπάρμπα για Φιλιππίδη: «Δεν μετανιώνω για τα όσα είπα»

Η Βάνα Μπάρμπα, μερικές μέρες μετά το ατύχημα που είχε στην Επίδαυρο, βγήκε μέσω Skype και μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό». Η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει για τον Πέτρο Φιλιππίδη, οι οποίες είχαν προκαλέσει έντονες αντιδράσεις.

«Θα ήθελα να σου πω ότι δεν μετανιώνω για πράγματα που έχω πει μέσα από την καρδιά μου. Όχι δεν μετανιώνω. Αυτό που θέλω να σου πω και είμαι πολύ χαρούμενη που αυτή η ιστορία πλέον, αυτή η κατάσταση -που είναι πολύ δυσάρεστη για όλους μας- βρίσκεται στα χέρια της δικαιοσύνης. Είμαι σίγουρη ότι θα δούμε πολλά πράγματα σε λίγο καιρό. Θα λάμψει η αλήθεια. Οι άνθρωποι που έχουν στα χέρια τους αυτή την ιστορία, μιλάω για τους δικαστές και τους εισαγγελείς είναι πολύ έξυπνοι. Είναι άνθρωποι που έχουν δει χιλιάδες πράγματα. Θα δείτε ότι τα πράγματα θα πάνε με τον καλύτερο τρόπο. Είμαι πολύ αισιόδοξη» ανέφερε, αρχικά, η ίδια.

Και συνέχισε: «Μη με αναγκάζεις Γιώργο να λέω πράγματα. Δεν θέλουμε να δικάζουμε μέσα από την τηλεόραση και τα sites. Δεν είναι η τελική απόφαση. Είναι προφυλακισμένος. Πολύ σοφά πήραν αυτή την απόφαση. Η δικαιοσύνη ξέρει τι κάνουμε, εμείς τι δουλειά έχουμε να κρίνουμε; Βγάζουμε μια εμπάθεια. Όταν βγει η απόφαση της δικαιοσύνης, τότε μπορούμε να μιλήσουμε. Ποια είμαι εγώ που θα κρίνω και θα πω είμαι με το μέρος… Ήμουν η πρώτη που είχε τη σημαία μπροστά, όμως δεν θέλω να τους δικάζουμε. Είμαι εγώ ενάντια στις γυναίκες; Εντάξει λέω και εγώ καμιά σαχλαμάρα, άνθρωπος είμαι και εγώ. Δεν θέλω να βλέπω τέτοια μεγάλα ταλέντα… Μη κάνουμε κριτική»

Πέτρος Φιλιππίδης: Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης

«Οχι» είπαν οι δικαστες του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας στον Πέτρο Φιλιππίδη, και στο αίτημα του για αποφυλάκιση υπό όρους. Οι δικαστές του Συμβουλίου έκριναν ότι ο κατηγορούμενος θα πρέπει να παραμείνει στις φυλακές Τριπόλεως όπου κρατείται κι όχι να αφεθεί ελεύθερος με «βραχιολάκι».

Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, το Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση, υποστηρίζοντας ότι καταγγελίες αναφέρονται και σε περιστατικά που τελέστηκαν στο σπίτι του κατηγορούμενου και κατ’ επέκταση κρίθηκε πως μπορεί να τελέσει αντίστοιχα αδικήματα.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι και το δικαστικό συμβούλιο έκρινε πως υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις ενοχής του ηθοποιού καθώς και ότι παραμένει ύποπτος τέλεσης αξιόποινων πράξεων όπως είχε κρίνει η ανακρίτρια. Οι δικαστές απέρριψαν επίσης τον ισχυρισμό του κρατούμενου ότι συντρέχουν λόγοι υγείας και γι' αυτό πρέπει να αποφυλακιστεί υπό όρους.

Όλες οι ειδήσεις

Μίκης Θεοδωράκης: «Δώρο είναι η ελευθερία που μου έδωσες» λέει η Μαρία Παπαγεωργίου στο ethnos.gr

Γάμος αλά ελληνικά: Πέθανε ο Michael Constantine, ο Ελληνας «πατέρας» της Νία Βαρδάλος

Jennifer Lawrence: Έγκυος στο πρώτο της παιδί

Μίκης Θεοδωράκης: «Έδωσε πνοή στο Σέρπικο – Θα τον θυμόμαστε για πάντα» λέει ο Αλ Πατσίνο

Μίκης Θεοδωράκης: Μπάσης και Βουλγαράκη τον αποχαιρετούν - «Ο θείος μου είναι η ρίζα μας» λέει η ανιψιά του, Μάρω

τηλεοπτικές σειρέςκανάλιαΆγριες μέλισσεςΠέτρος ΦιλιππίδηςΒάνα ΜπάρμπαΓιάννης Στάνκογλου