Lifestyle|11.09.2021 14:32

Από τον Παντελή Παντελίδη στον Mad Clip: Τα τροχαία επωνύμων που συγκλόνισαν την Ελλάδα

Newsroom

Νέοι, λαμπεροί, πολλά υποσχόμενοι, με όλο το μέλλον να διαγράφεται μπροστά τους. Οι προοπτικές πολλές και όμως το νήμα της ζωής τους κόβεται με βία στην άσφαλτο. Παντελής Παντελίδης, Άννα Πολλάτου, Τόμας Πρωτόπαπας, Πάνος Ζάρλας και Mad Clip είναι μερικά από τα τροχαία δυστυχήματα που συγκλόνισαν τη χώρα μας και στα οποία έχασαν τη ζωή τους νέοι άνθρωποι προβεβλημένοι στα Μέσα.

Τόμας Πρωτόπαππας - Είχε σταματήσει στην Αττική οδό για να μιλήσει στο κινητό του

Ήταν Μάρτιος του 2013 όταν ο δημοφιλής νεαρός ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας είχε σταματήσει στην Αττική οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνό του όταν ξαφνικά έπεσε με μεγάλη ταχύτητα επάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Για περίπου δύο μήνες ο Τόμας βρισκόταν στη μονάδα της εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο ΚΑΤ, αλλά τελικά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και κατέληξε στις 21 Μαΐου του 2013. Ήταν μόλις 25 ετών. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τη σειρά «Βασιλιάδες».

Γεννήθηκε στην Αγγλία από μητέρα Αγγλίδα και πατέρα Κρητικό και έζησε στην Ελλάδα μέχρι τα 17 του. Έπειτα επέστρεψε εκεί για να σπουδάσει Μάρκετινγκ και διαφήμιση. Είχε δουλέψει Mad TV ως παρουσιαστής και είχε κάνει μαθήματα υποκριτικής με την Σοφία Κακαρελίδου.

Άννα Πολλάτου - Έσβησε στην Εθνική Οδό Πύργου-Πατρών

Στις 17 Μαΐου του 2014, η Ολυμπιονίκης της ρυθμικής γυμναστικής Άννα Πολλάτου αφήνει την τελευταία της πνοή σε ηλικία 30 ετών σε τροχαίο δυστύχημα. Η αθλήτρια έσβησε στην Εθνική Οδό Πύργου Πατρών, καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος, ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά. Το όνομά της δόθηκε προς τιμήν της στο αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς.

Άννα Πολλάτου

Παντελής Παντελίδης - Μοιραία η επιστροφή από διασκέδαση

Ήταν 9 το πρωί της 18ης Φεβρουαρίου του 2016 όταν έγινε γνωστή η πληροφορία ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο όταν το αυτοκίνητό του έφυγε από την πορεία του προσκρούοντας στις προστατευτικές μπάρες σε ανισόπεδο κόμβο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης στο Ελληνικό. Οι τεχνικοί της Τροχαίας τον απεγκλώβισαν από το όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Έγινε γνωστός μέσω της πλατφόρμας YouTube το 2010 όπου ο ίδιος αναρτούσε τα βίντεο του τραγουδώντας και παίζοντας με την κιθάρα με σκοπό να μην τα... ξεχάσει.

Πάολα και Παντελής Παντελίδης (Copyright: NDP)

Τρεις μήνες μετά το τροχαίο, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν πως ο τραγουδιστής ήταν υπό την επήρεια μεγάλης ποσότητας αλκοόλ, με το επίσημο ιατρικό ανακοινωθέν να κάνει λόγο για 2,72 μιλιγκράμ (mg) αλκοόλ στο αίμα του. Τον Οκτώβριο του 2017 το εισαγγελικό πόρισμα έδειξε ότι ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου και η υπόθεση του δυστυχήματος μπήκε στο αρχείο.

Πάνος Ζάρλας - Ο νικητής του Power Of Love, μετά το πάρτι των γενεθλίων του

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του νικητή του ριάλιτι Power Of Love, που άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο δυστύχημα πάνω στη Λεωφόρο Συγγρού. Ο Πάνος Ζάρλας έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Τραγική ειρωνεία είναι ότι επέστρεφε από το πάρτι των γενεθλίων του που του είχαν ετοιμάσει φίλοι και συγγενείς για τα 28α γενέθλια του.

Mad Clip - Έχασε τον έλεγχο της Porsche

2 Σεπτεμβρίου 2021 ώρα 2:30 τα ξημερώματα οι πυροσβέστες προσπαθούν δύο ώρες να απεγκλωβίσουν τον 34χρονο τράπερ Mad Clip - κατά κόσμον Πίτερ Αναστασόπουλο. Ο άτυχος τραγουδιστής επέστρεφε από το γάμο της μάνατζερ και του σκηνοθέτη του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο. Ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο χωρίς αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία στην Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου το μεσημέρι της Δευτέρας (6/9)

Όλες οι ειδήσεις

Ben Affleck - Jennifer Lopez: Το ζευγάρι ποζάρει στη Βενετία και μία λεπτομέρεια ξεσηκώνει τους φανς

Ανδρέας Μικρούτσικος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με έντονους πόνους

Αρτ Μετράνο: Έφυγε από τη ζωή ο «αστυνόμος Μάουζερ» από τη Μεγάλη των Μπάτσων Σχολή

Οι ταινίες της εβδομάδας: Ο Μαντς Μίκελσεν πήρε το όπλο του και ο Τζακ Λέμον την... Σίρλεϊ

Πάνος ΖάρλαςMad ClipΠαντελής ΠαντελίδηςΆννα Πολλάτουτροχαίο δυστύχημαθάνατος