Lifestyle|13.09.2021 12:44

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox

Newsroom

Τον εκρηκτικό χαρακτήρα του δεν κατάφερε να δαμάσει ούτε στο κόκκινο χαλί των Βραβείων MTV, VMAs 2021, o Ιρλανδός αθλητής MMA Κόνορ ΜακΓκρέγκορ (Conor McGregor), ο οποίος σύμφωνα με δημοσιεύματα επιθέθηκε στον ράπερ και σύντροφο της Μέγκαν Φοξ (Megan Fox), Machine Gun Kelly, στα backstage του Barclay Center στο Μπρούκλιν.

Φωτογραφίες από το περιστατικό δείχνουν τον τραγουδιστή του «Bloody Valentine» να εμπλέκεται με τον Μακ Κόνορ και στη μέση οι άνδρες της ασφάλειας του χώρου και η Μέγκαν Φοξ. Πηγές ανέφεραν στο Page Six ότι ο πυγμάχος πέταξε το ποτό του στον Κέλι, εκείνος απάντησε καταλλήλως και ο Κόνορ όρμηξε προς το μέρος του. Άλλη πηγή ανέφερε ότι ξέσπασαν όλοι σε φωνές, ενώ ο Κόνορ σήκωσε τις γροθιές του.

Ο Κόνορ μίλησε αργότερα στο EOnline κάνοντας τον ανήξερο. «Δεν έγινε τίποτα. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο, ξέρω μόνο ότι είναι σύντροφος της Μέγκαν Φοξ. Παλεύω μόνο με όσους μπορούν να παλέψουν» είπε στην κάμερα.

T

Μέγκαν Φοξ - Machine Gun Kelly: Ερωτικές πόζες στο κόκκινο χαλί

«Μου είπε να είμαι γυμνή σήμερα και φόρεσα αυτό» αστειεύητκε στην κάμερα η Μέγκαν Φοξ όταν ερωτήθηκε για την προκλητική ενδυματολογική της επιλογή στα VMAs 2021. Η ηθοποιός δήλωσε ότι Μετά το περιστατικό με τον Κόνορ το ζευγάρι αποσύρθηκε και όλοι πίστεψαν ότι δεν θα πόζαραν για τις καθιερωμένες φωτογραφίες. Όμως το δίδυμο επέστρεψε, ενώ λίγο παρακάτω ο Μακ Γκρέγκορ επίσης φωτογραφιζόταν με τη σύντροφό του, Dee Devlin.

Μέγκαν Φοξ: Ήταν ερωτευμένη με το «κακό παιδί» του Χόλιγουντ

Η 35χρονη Μέγκαν Φοξ ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 1999 και δύο χρόνια αργότερα αποφάσισε να γίνει ηθοποιός. Το 2004, έπαιξε στην ταινία «Hope & Faith», ενώ έγινε ευρύτερα γνωστή με τη συμμετοχή της στην ταινία του Μάικλ Μπέι, «Transformers» (2007 και 2009).

Απέκτησε τρία παιδιά με τον ηθοποιό Μπράιαν Όστιν Γκριν, γνωστό από τα «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς». 

Σε συνέντευξή της η νεαρή ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι στα γυρίσματα των «Tranformers» είχε δεσμό με τον ηθοποιό Σάια ΛαΜπέφ. Ο πρωταγωνιστής του «American Honey» έχει μιλήσει και δημόσια για τον αυτοκαταστροφικό του χαρακτήρα και τα προβλήματά του με τον εθισμό, ενώ τον έχουν κατηγορήσει για κακοποιητικές συμπεριφορές και βία.

T

Τον Μάρτιο του 2009, η Φοξ ενσάρκωσε τον ρόλο της Aspen Mathews σε ταινία, ενώ παράλληλα, την ίδια χρονιά, πρωταγωνίστησε και στο βιντεοκλίπ του τραγουδιού του Eminem και της Ριάννα «Love the way you lie».

Το 2012, συμμετείχε στην κωμωδία του Σάσα Μπάρον Κοέν, Ο Δικτάκτορας, ενώ τον Ιανουάριο του 2013, έπαιξε σε ένα βραζιλιάνικο διαφημιστικό σποτ για μπίρα. Τον Φεβρουάριο του ίδιου έτους, η Φοξ έλυσε τις διαφορές της, με τον παραγωγό της ταινίας Transformers και συνεργάστηκαν ξανά, στην ταινία «Teenage Mutant Ninja Turtles», το 2014.

T
T

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari

Βραβεία MTV 2021: Η 18χρονη φαινόμενο που έφτασε τον Bieber - Προκλητική η Megan Fox

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά, κάποιοι περιμένουν το επόμενο lockdown»

Σασμός - Μαρία Τζομπανάκη: «Πάγωσε» η Ναταλία Γερμανού με την αποκάλυψη της βεντέτας της ηθοποιού

Μέγκαν ΦοξκαβγάςράπερΚόνορ ΜακΓκρέγκορΒραβεία MTV