Lifestyle|23.01.2019 09:17

Τα ζώδια της Τετάρτης (23/1)

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη στην Παρθένο θα δηµιουργήσει τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να έρθεις σε άµεση επαφή µε τις υποχρεώσεις που απορρέουν από την καθηµερινότητά σου. Βέβαια αυτό θα έχει και τα αρνητικά του καθώς είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως οι εργασιακές υποχρεώσεις δεν θα σου αφήσουν χρόνο για τις προσωπικές.

Ταύρος

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δηµιουργήσει την κατάλληλη διάθεση για να περάσεις καλά. Μία συνάντηση µε ένα πρόσωπο που δεν σε αφήνει αδιάφορο/η σε αισθηµατικό επίπεδο ή µία βόλτα µε φίλους σου θα σε βοηθήσουν να περάσεις µία πολύ όµορφη ηµέρα. Η ηµέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς µε κάποιο χόµπι σου.

Δίδυµοι

Θα δηµιουργηθούν οι συνθήκες για να έρθεις κοντά στην οικογένειά σου. Η Σελήνη στην Παρθένο θα σε κάνει να νιώσεις την ανάγκη να περάσεις χρόνο µε τους δικούς σου. Μια συζήτηση θα σε βοηθήσει να αφήσεις οριστικά γεγονότα που σε έχουν πειράξει.

Καρκίνος

Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου χαρίσει ευχέρεια σε συναναστροφές και δηµόσιες σχέσεις. Εκµεταλλεύσου τα ταλέντα σου για να ενδυναµώσεις τις σχέσεις µε ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Πιθανό να σου δοθεί η ευκαιρία να λύσεις µία παρεξήγηση µε ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον.

Λέων

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις ένα οικονοµικό ζήτηµα προς επίλυση. Η Σελήνη στην Παρθένο είναι ευνοϊκή, καθώς θα σου χαρίσει οργανωτικό πνεύµα και διάθεση να τακτοποιήσεις οικονοµικές εκκρεµότητες. Είναι πολύ πιθανό να σου δοθούν ευκαιρίες τις οποίες αν δεν αφήσεις ανεκµετάλλευτες θα βοηθήσουν το ταµείο σου.

Παρθένος

Η Σελήνη έχει µπει στο ζώδιό σου και θα φέρει ευκαιρίες για µία νέα αρχή στις διαπροσωπικές σχέσεις είτε είναι επαγγελµατικές είτε προσωπικές. Σήµερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να ανοίξεις ζητήµατα τα οποία σχετίζονται µε τους συνεργάτες σου ή µε τον/η σύντροφό σου τα οποία αιωρούνταν το προηγούµενο διάστηµα.

Ζυγός

Πιθανόν να έρθεις αρκετά κοντά µε τις ανησυχίες και τις ανασφάλειές σου. Η Σελήνη στην Παρθένο θα δηµιουργήσει το κατάλληλο κλίµα προκειµένου να αφήσεις πίσω µερικά από τα πράγµατα που σε αγχώνουν. Βέβαια είναι πιθανόν να νιώθεις λίγο απαισιόδοξος/η σήµερα και αυτό µπορεί να σε κάνει να πάρεις λάθος αποφάσεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη στην Παρθένο τονίζει την καλή και επικοινωνιακή σου διάθεση. Σήµερα θα νιώθεις και θα ενεργείς καλύτερα µέσα από οµάδες και παρέες, παρά µόνος/η. Στην προσπάθεια να βοηθήσεις σε συλλογικές εργασίες και ενδεχοµένως υποχρεώσεις φιλικών σου προσώπων µπορεί να γίνεις πιεστικός/ή προς εκείνους.

Τοξότης

Σήµερα είναι πιθανόν να έχεις κάποια νέα και κάποιες εξελίξεις που σχετίζονται µε µία επαγγελµατική σου υπόθεση. Η Σελήνη στην Παρθένο θα φέρει στο µυαλό σου επαγγελµατικές ιδέες και οτιδήποτε άλλο µπορεί να αναδείξει τις επαγγελµατικές σου ικανότητες. Απόφυγε συζητήσεις εντός του επαγγελµατικού σου περιβάλλοντος για θέµατα που δεν αφορούν τη δουλειά.

Αιγόκερως

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα σου δηµιουργήσει τάσεις φυγής. Βέβαια ίσως να είναι δύσκολο να πραγµατοποιήσεις άµεσα το ταξίδι που έχεις στο µυαλό σου, καθώς θα υπάρξουν λεπτοµέρειες που πρέπει να κανονίσεις ή µπορεί ακόµα να δηµιουργηθούν και κάποια προσωρινά εµπόδια. ∆εν χρειάζεται να πτοείσαι, ξεκίνησε να το σχεδιάζεις άµεσα.

Υδροχόος

Η Σελήνη έχει περάσει στην Παρθένο και θα δηµιουργήσει µία περίεργη ατµόσφαιρα. Σήµερα θα βρεις την ευκαιρία να δεις µέσα σου και να συνειδητοποιήσεις τον λόγο που κρατάς συναισθήµατα και ανθρώπους εκεί. Αυτό µπορεί να µην σου ακούγεται ευχάριστο, όµως θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις καλύτερα ποιες καταστάσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους.

Ιχθύες

Σήµερα αυτό που θα επιδιώξεις είναι η ουσιαστική επαφή µε ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου. Η Σελήνη στην Παρθένο θα σου δηµιουργήσει την ανάγκη να ενισχύσεις τους συναισθηµατικούς δεσµούς κάθε είδους σχέσης. Είναι πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως έχεις παραµελήσει κάποιους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σου, τους αγαπάς πολύ και µπορείς να επανορθώσεις.

ζώδιαζώδιοωροσκόπιο