Lifestyle|23.01.2019 11:49

Επώνυμοι αποχαιρετούν τον Θέμο Αναστασιάδη στα social media (pics)

Newsroom

Σε ηλικία 61 ετών πέθανε την Τρίτη (22/01/2019) ο δημοσιογράφος και εκδότης της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», Θέμος Αναστασιάδης έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Επώνυμοι Έλληνες της showbiz εκφράζουν τη θλίψη για το θάνατό του, μέσα από τα social media. Ο επί χρόνια φίλος και συνεργάτης του Θέμου, Βαγγέλης Περρής, συγκλονισμένος έγραψε στο Insta Story του «Σαν ψέμα», μην μπορώντας να πιστέψει την τραγική είδηση.

Συνάδελφοι, πρώην συνεργάτες και φίλοι αναρτούν το δικό τους «αντίο» διαδικτυακά. Ανάμεσά τους ο Νίκος Αλιάγας, η Τατιάνα Στεφανίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η Ναταλία Γερμανού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σάσα Μπάστα (που ήταν ένα από τα κορίτσια του Θέμου) και άλλοι. 

H επί χρόνια συνεργάτιδα του Θέμου, Δέσποινα Καμπούρη, στην ανάρτησή της έχει συμπεριλάβει ανέκδοτες φωτογραφίες από τις στιγμές που έζησαν οι δυο τους πίσω από τις κάμερες: «Αγαπημένε μου... Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα».

T

Η Δούσισσα Νομικού έγραψε: «Έχω στο μυαλό μου συνέχεια το χαμόγελο σου, πάντα μεγάλο και πάντα αληθινό. Θυμάμαι το πρώτο μας γύρισμα όταν ξεκίνησα να δουλεύω στο ΟΛΑ, θυμάμαι το καμαρίνι μου που το είχες γεμίσει με λουλούδια και γλυκά. Θυμάμαι και την κάρτα που μου είχες αφήσει, με λόγια υπέροχα. Ακόμη την έχω φυλαγμένη στο συρτάρι μου. Όπως και κάτι χαρτάκια που μου έστελνες την ώρα του γυρίσματος στις πρώτες εκπομπές λέγοντας μου "Προχώρα, ρώτησε ό, τι θες, κάνε πλάκα, ήρθε η δική σου σειρά τώρα." Από εκείνη την ημέρα πέρασαν πολλά χρόνια και εσύ ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.»

T

Ο Αντώνης Ρέμος έγραψε:

«Φίλε Θέμο,πριν λίγο έμαθα ότι πέταξες ψηλά στον ουρανό !! Ήσουν πάντα ένα πνεύμα ανήσυχο και πολλές φορές σε παρεξηγούσαν επειδή είχες την τόλμη να λες τα πράγματα με το όνομα τους. Εγώ που είχα την τύχη να σε γνωρίσω χάρηκα που αυτό που θαύμαζα σαν ακροατής ένιωσα δικαιωμένος και όταν σε γνώρισα προσωπικά !!!! εύχομαι να βρει γαλήνη και ηρεμία η ψυχή σου. Καλό ταξίδι φίλε ... RIP»

T

Η Ναταλία Γερμανού έγραψε: «ΟΛΑ... τέλος. Στο καλό Θέμο μας».

T

Η Σάσα Μπάστα έγραψε:

«ΠΑΝΤΑ δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο...Ότι "ΟΛΑ" θα πήγαιναν καλά..εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου...Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαία της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστώ για "ΟΛΑ"! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου...»

T

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε: «Καλό ταξίδι Θέμο μας. Ήσουν πάντα ευγενής, ευφυής και ξεχωριστός. Διαφορετικός από τους πολλούς....»

T

Η Χριστίνα Λαμπίρη έγραψε: «Αντίο φίλε..»

T

Η Μελίνα Ασλανίδου έγραψε: «Καλό ταξίδι Θέμο... Στο φως... Θα μας λείψει το χιούμορ σου, η γενναιοδωρία σου και η ευφυΐα σου... Κουράγιο στην βασιλική και στα τρία παιδιά σου...»

T

Η Τατιάνα Στεφανίδου έγραψε: «Θεμάκο, πες μου ότι μας κάνεις πλάκα όπως συνήθως...Πες μου ότι θα εμφανιστείς ξαφνικά με το γνωστό σου πονηρό γελάκι, να μας κλείσεις το μάτι. Θεμάκο μου, θα μας λείψεις πάρα πολύ!!! Σ´αγαπάμε. Καλό Παράδεισο.»

T

Η Ειρήνη Νικολοπούλου έγραψε: «Άντε γειά Θέμο Αναστασιάδη ... Τον έπεισα να βγει πρώτη φορά στην τηλεόραση του Mega Channel όταν ήταν διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή « Θα πάει να συναντήσει τη Ρίκα Βαγιάνη με την οποία συμπαρουσίαζα τότε (1992) την πρωινή εκπομπή Ήρθε ως σχολιαστής της επικαιρότητας και ήταν τόσο μα τόσο σοβαρός - Δεν ήθελε με τίποτε να βγει στο γυαλί - Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έκανε καριέρα στην τηλεόραση με σατιρικές εκπομπές & τόσο χιούμορ!!!η φωτό είναι από την εκπομπή Ολυμπιάδα Όλη η Ελλάδα που παρουσίαζα με τον Μπάμπη Παπαναγιώτου το 2004»

T

Από Δημήτρη Παπανώτα:

T

Από Κατερίνα Γκαγκάκη:

T

Ο Νίκος Αλιάγας πόσταρε ένα Insta Story:

Σοκαρισμένη και η Ναστάζια Μητροπούλου, που συμμετείχε στην εκπομπή «ΟΛΑ» και έγραψε στο Facebook:

Λίγα λεπτά, λοιπόν, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου ανήρτησε στα Insta Stories της φωτογραφία του δημοσιογράφου και εκδότη: «RIP Themo mou. Thank you».

Θέμος Αναστασιάδης