Lifestyle|13.09.2021 19:09

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ελπίζω να γυρίσω ακμαίος και ζωντανός» λέει μέσα από το νοσοκομείο

Newsroom

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Ο παρουσιαστής είχε έντονους πόνους και μεταφέρθηκε στον «Ευαγγελισμό». Οι θεράποντες ιατροί έκριναν απαραίτητο να νοσηλευτεί.

Το πρωί της Δευτέρας (13/9), ο Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε τηλεφωνικά σε πρωινή εκπομπή για την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπωρεί, αλλά και για την σύντροφό του. «Δεν παύει να είμαι στον Ευαγγελισμό. Ξεκινάει η καινούργια σεζόν, όλα είναι έτοιμα. Επανέρχομαι δριμύτερος. Σας στέλνω την αγάπη μου. Όλο αυτό το διάστημα είχα και έχω μια τέτοια συμπαράσταση από εσάς, που δεν ξεχνιέται και θα σας το αποδείξω» ανέφερε, αρχικά, ο παρουσιαστής.

Και συνέχισε: «Η σύντροφός μου έχει τραβήξει πολλά, γιατί είναι έτσι η φύση του προβλήματος μου που έχω ιδιοτυπίες. Θα περάσουν όπου να ναι. Αισιοδοξώ όχι πολύ καιρό. Ένας πυρετός ήταν που με παίδεψε πάρα πολύ. Νομίζω πως όλα θα πάνε καλά και θα γυρίσουμε ακμαίοι, ζωντανοί και ωραίοι».

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε ξαναμπεί στον «Ευαγγελισμό» το περασμένο καλοκαίρι. Είχε παρουσιάσει ξανά υψηλό πυρετό και η κατάσταση της υγείας του είχε ανησυχήσει τους γιατρούς. Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, αμέσως είχε γίνει μοριακός έλεγχος, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν είχε νοσήσει από κορονοϊό.

Όλες οι ειδήσεις

Britney Spears: Ανακοίνωσε τον αρραβώνα της με τον 27χρονο γυμναστή Sam Asghari

Βραβεία MTV 2021: Η 18χρονη φαινόμενο που έφτασε τον Bieber - Προκλητική η Megan Fox

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η νεολαία δεν έχει όρεξη για δουλειά, κάποιοι περιμένουν το επόμενο lockdown»

Bραβεία MTV: Όταν ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ επιτέθηκε στον ράπερ MGK - Στη μέση η Megan Fox

παρουσιαστήςΑνδρέας Μικρούτσικοςνοσοκομείο Ευαγγελισμός