Lifestyle|24.01.2019 15:25

Τα κορίτσια του Θέμου τον αποχαιρετούν: ΟΛΑ τέλειωσαν (pics)

Newsroom

Η τηλεοπτική συνέργεια του Θέμου Αναστασιάδη και του Βαγγέλη Περρή έχει γράψει τη δική της μοναδική ιστορία.

Εκτός από τα σατιρικά βίντεο, τις βιτριολικές ατάκες και τις εξομολογητικές συνεντεύξεις, οι εκπομπές τους είχαν τις πιο εκρηκτικές γυναικείες παρουσίες... Τα Κορίτσια του Θέμου, που πλαισίωναν τους δυο δημοσιογράφους-παρουσιαστές, έκαναν κοντά τους τα πρώτα τους τηλεοπτικά βήματα.

Τα «κορίτσια του Θέμου» έχουν προχωρήσει πολύ από τότε και σήμερα στην πιο δύσκολη στιγμή - μετά τον θάνατο του δημοσιογράφου και εκδότη  - γράφουν το δικό τους «αντίο»:

Ιωάννα Λίλη

«Με μεγάλη συγκίνηση πληροφορήθηκα το χαμό του Θέμου Αναστασιάδη,του αγαπημένου φίλου που ταλαιπωρήθηκε από την επάρατη νόσο. Ο δημοσιογραφικός κόσμος βιώνει σήμερα μια μεγάλη απώλεια. Οι αναγνώστες του και οι τηλεθεατές θα τον θυμούνται πάντα με το πλατύ του χαμόγελο και τον ιδιαίτερο τρόπο με τον οποίο προσέγγιζε τα θέματα και τους καλεσμένους του. Εγώ προσωπικά θα τον θυμάμαι ως τον άνθρωπο που με στήριξε στα πρώτα μου τηλεοπτικά βήματα, που μου έδωσε χρήσιμες συμβουλές, αλλά και με διασκέδαζε με τα αστεία του πειράγματα. Εύχομαι θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Καλό ταξίδι, Θέμο.»

Ιωάννα Λίλη (NDP photo)
T

Σάσα Μπάστα

«ΠΑΝΤΑ δίπλα σου είχα αυτό το χαμόγελο...Ότι "ΟΛΑ" θα πήγαιναν καλά..εσύ μου έμαθες να πατάω με σιγουριά κ να έχω πάντα το θάρρος της γνώμης μου...Ήσουν κ θα είσαι ένα απ τα σημαντικότερα κεφαλαία της ζωής μου! Ο μέντορας μου,ο φίλος μου,ο συνεργάτης κ άνθρωπος δικός μου!! Σ ευχαριστώ για "ΟΛΑ"! Εύχομαι να ξεκουραστεί τώρα η ψυχή σου! Καλό ταξίδι αγαπημένε μου... Τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια σου...»

T

Δέσποινα Καμπούρη

«Αγαπημένε μου... Τις κοιτάζω και μου φαίνεται ψέμα. Θα σ’ αγαπώ πάντα»

T

Δούκισσα Νομικού

«(...) ήσουν πάντα δίπλα μου. Με πίστευες και μου το έδειχνες έμπρακτα. Με υποστήριζες και με προστάτευες. Με καθοδηγούσες. Εσύ με έμαθες πολλά. Ήσουν πάντα εκεί, πάντα με τις πλάκες σου, με το χιούμορ σου, το χαμόγελο σου. Με συμβούλευες για τη δουλειά και όχι μόνο. Ήσουν κάτι παραπάνω από μέντορας για εμένα, ήσουν ο τηλεοπτικός μου πατέρας. Με αγαπούσες. Και σε αγαπούσα Θεμούκο μου. Και θα σε αγαπώ για πάντα. Τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλη την οικογένεια.»

T

Λάουρα Νάργες

«Έχω μόνο αγάπη, σεβασμό και θαυμασμό για αυτόν τον ευαίσθητο, προστατευτικό και ευφυή άνθρωπο. Σε ευχαριστώ Θέμο μου που μπόρεσα να υπάρξω το «κορίτσι» σου, να δω και να μάθω τόσα από εσένα. Καλό Παράδεισο να έχεις, αφήνεις ένα μεγάλο κενό. Τα συλλυπητήρια μου από τα βάθη της καρδιάς μου στην οικογένεια, στους φίλους και στους συνεργάτες. Μία μέρα ο πόνος θα απαλυνθεί. Σε ευχαριστούμε για "Όλα".»

T

Γωγώ Μαστροκώστα

Αποκλειστικά στο ethnos.gr είπε «Τον ευχαριστώ που με βοήθησε». Υπήρξε τηλεοπτικό κορίτσι του Θέμου στην εκπομπή «Πυρετός το Σαββατόβραδο». Συνεργάστηκε μαζί του για έναν χρόνο. Μιλώντας στο ethnos.gr, αναφέρει τα εξής: «Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Πραγματικά, λάτρευα τον Θέμο Αναστασιάδη. Είχα τρομερή σχέση μαζί του. Ήταν πραγματικά άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης. Τον έζησα για πολλά χρόνια. Ήταν κύριος. Έβγαινε λίγο σκληρός κάποιες φορές στον κόσμο. Αλλά η ψυχή του ήταν σαν ενός μωρού. Θα λείψει σίγουρα σε εμάς αλλά πρωτίστως θα λείψει από την οικογένειά του. Τον ευχαριστώ που με βοήθησε».

T

Σίσσυ Χρηστίδου 

Λίγα λεπτά, λοιπόν, αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του, η παρουσιάστρια του Open TV Σίσσυ Χρηστίδου ανήρτησε στα Insta Stories της φωτογραφία του δημοσιογράφου και εκδότη: «RIP Themo mou. Thank you».

T

Ναστάζια Μητροπούλου

Σοκαρισμένη και η Ναστάζια Μητροπούλου, που συμμετείχε στην εκπομπή «ΟΛΑ» και έγραψε στο Facebook:

Μικαέλα Ιωνά 

(Το κορίτσι της ενότητας «κρυφή κάμερα»)

«(...) Ο καλύτερος δάσκαλος που θα μπορούσα να έχω. Συγκλονιστικά έξυπνος άνθρωπος με πανέμορφη ψυχή. Σας ευχαριστώ για όλα όσα έμαθα δίπλα σας!  Ήσασταν ένας υπέροχος άνθρωπος πάντα ευγενικός ! Άψογος συνεργάτης και φυσικά ένας άνθρωπος με παρά πολύ χιούμορ ! Είχα την τιμή να συνεργαστώ μαζί σας και δεν θα ξεχάσω ποτέ την ευκαιρία που μου δώσατε.»

T
Θέμος Αναστασιάδης