Lifestyle|23.01.2019 14:31

Έλενα Κωνσταντινίδου: Η σχέση με τον «βασιλιά» των Τσιγγάνων και η εξάρτηση στις πλαστικές (vid)

Newsroom

Το πρώην μοντέλο Έλενα Κωνσταντινίδου βρέθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και μίλησε για τη ζωή της. Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στη Θεσσαλονίκη και μετά το πτυχίο της συμμετείχε στα Καλλιστεία του 2012, τα οποία παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη. Εκεί πήρε τον τίτλο της Μις Τουρισμός και ασχολήθηκε με το μόντελινγκ.  

Η Κωνσταντινίδου μίλησε στη Μελέτη για την επιστροφή στο χωριό, τον γάμο με τον άντρα της, ο οποίος ανήκει σε μια από τις πιο επιφανείς οικογένειες των Τσιγγάνων και την κόρη που απέκτησε μαζί του, αν και δεν παντρεύτηκαν ποτέ:

«Γνωριστήκαμε στο χωριό μου! Είναι ένας πολύ όμορφος άντρας και εντυπωσιάστηκα…Η αλήθεια είναι ότι δεν παντρευτήκαμε ποτέ, γιατί η μαμά μου ήταν εντελώς αντίθετη…Είχε στο μυαλό της να είμαι με κάποιον με μόρφωση…Η διαφορά στην επικοινωνία έπαιξε καθοριστικό ρόλο…Δεν είχαμε κοινά! Εγώ ας πούμε άκουγα Frank Sinatra κι εκείνος Μάκη Δημάκη…Η γυναίκα για εκείνους είναι σε πιο υποδεέστερη θέση, μου πήρε 6 μήνες να το καταλάβω μέχρι που έμεινα έγκυος…Αφού φτάσαμε το παιδί μας 1 έτους χωρίσαμε και τώρα οι σχέσεις μας είναι άψογες, αλλά περάσαμε ένα διάστημα που ήταν καταστροφή».

Η Ελένη Κωνσταντινίδου παραδέχθηκε ότι παρά την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει για διάφορα ζητήματα, ένα από τα πράγματα που δεν μπορεί να ξεπεράσει είναι οι πλαστικές.

«Δεν μου άρεσε ο εαυτός μου όπως ήταν. Ήθελα να πειράξω λίγο το χειλάκι μου, τη μύτη μου, το μάγουλο μου και ακόμα "παλεύω" με αυτό. Αν "πάλευα" με τη δημοσιότητα και το σταριλίκι και το έχω ξεπεράσει, αυτό δεν το έχω ξεπεράσει ακόμη και είναι κάτι που προσπαθώ να δουλέψω μέσω της ψυχοθεραπείας» δήλωσε. 

Έλενα Κωνσταντινίδου (NDP photo)
Ελένη Κωνσταντινίδου